HOROSCOP: Află cum începi săptămâna

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru luni, 17 februarie.

16 feb. 2014, 18:32
HOROSCOP: Află cum începi săptămâna

HOROSCOP BERBEC

O prietenă apropiată îți va reaminti nevoia de a găsi un echilibru între muncă plăcere. Vei da dovadă de mai mult pragmatism decât de obicei, însă acest lucru îți va aduce beneficii și va stârni admirația unei persoane din zodia Taur.

HOROSCOP TAUR

Te vei simți de parcă ai căzut din lac în puț. Te vei confrunta cu unele schimbări neașteptate, care vor avea un anumit impact și asupra vieților unor apropiați. În ciuda acestor probleme, vei simți dorința de a învăța și de a citi.

HOROSCOP GEMENI

Vei face astăzi progrese pe mai multe planuri, însă ai mare grijă, din cauză că s-ar putea să te confrunți cu o problemă de sănătate. Va trebui să vorbești cu o persoană într-o limbă străină pe care o stăpânești doar parțial. Pe plan amoros, vei sărbători alături de partenerul tău o reușită de-a sa.

HOROSCOP RAC

Cineva care a intrat în viața ta în preajma aniversării tale de anul trecut va avea un impact puternic asupra ta astăzi. Dacă locuiești cu iubitul tău sau ești căsătorită, s-ar putea să primești de la partenerul tău o sugestie de redecorare a casei. Chiar dacă va trebui să investiți o sumă mare de bani, beneficiile vor merita cu siguranță.

HOROSCOP LEU

O prietenă din zodia Pești fie te va inspira, fie te va scoate din sărite. Conjunctura astrală este favorabilă pentru tine astăzi atât pe plan romantic, cât și pe plan financiar. Vei petrece clipe minunate alături de iubitul tău și este posibil să primești o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată.

HOROSCOP FECIOARĂ

Este foarte posibil ca evenimentele care vor avea loc astăzi să-ți ofere o nouă perspectivă asupra lumii. Deciziile pe care le vei lua se vor dovedi a fi hotărâtoare pentru viitorul ei. S-ar putea să fii nevoită să faci unele schimbări legate de o călătorie pe care ai plănuit-o pentru sfârșitul lunii, probabil din cauza unei prietene care se confruntă cu unele probleme.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro