HOROSCOP: Află cum iubesc bărbaţii în funcție de zodie, care sunt cele mai bune zodii la pat

Amorul este destul de important în relații și de cele mai multe ori se întâmpla ca partenerii să nu fie compatibili în dormitor. Se spun despre femei că au pretenții când vine vorba de relații intime, însă nici bărbații nu sunt mai prejos.

16 ian. 2018, 15:26
HOROSCOP: Află cum iubesc bărbaţii în funcție de zodie, care sunt cele mai bune zodii la pat

erbec – Grăbitul

Berbecii nu au niciodată răbdare, așa că partenera lor trebuie să se mulțumească cu un contact intim rapid, dar extrem de satisfăcător.

Taur – Romanticul

Taurii plănuiesc totul în cel mai mic detaliu, de la cină cu lumânări până la lenjeria de mătase. Taurii vor ca totul să se desfășoare într-un cadru cât mai romantic posibil.

Gemeni – Vorbărețul

Gemenii cunosc extraordinar de bine arta cuvintelor, așa că vor știi cum să te cucerească cu umor de cea mai bună calitate și să te atragă în pat cu inteligența lor ieșită din comun. Dacă îți place să ți se șoptească vorbe deocheate, ai nevoie de un partener Geamăn.

Rac – Iubărețul

Racii au o fire extrem de sensibilă și de emotivă, așa că se vor implica mereu trup și suflet când fac amor cu partenera lor. Văd asta ca pe un act poetic, iar actul intim cu ei este intens și plin de creativitate.

Leu – Narcisistul

Leii sunt ființe pasionale care adoră aventura. Nu se vor da înapoi de la nimic pentru a face pe plac partenerei. Dacă ajungi în patul unui Leu ești norocoasă pentru că va fi o experiență pe care nu o vei putea uita mult timp după.

Fecioara – Surprinzătorul

Deși nu pare, bărbatul din zodia Fecioarei va accepta să încerce o mulțime de lucruri noi în pat odată ce își cunoaște bine partenera și se simte bine împreună cu ea.

Scorpion – Profitorul

Scorpionii sunt extrem de atractivi și aproape nimeni nu poate rezista magnetismului lor. Odată ce ajungi în patul unui Scorpion pregătește-te pentru posibilitatea ca să fii părăsită chiar a doua zi după ce ați petrecut o noapte de neuitat.

Săgetător – Casanova

Este un maestru desăvârșit al artei seducției. Știu să cucerească partenera prin diverse mijloace cunoscute doar de ei și doar în momentul în care victima nu le poate rezista pur și simplu, acționează.

Capricorn – Încetul

Capricornii așteaptă destlu de mult până când să facă primul pas și au o răbdare care te poate scoate din sărite odată ce au obținut ce își doresc. Dacă răsplătești un Capricorn cu răbdare, vei avea parte de tot ce e mai bun din partea lui.

Vărsător – Darnicul

Vărsătorii au tot felul de idei creative în pat prin care să se satisfacă pe sine și să-și mulțumească pe deplin partenera. Vărsătorii au mereu sub pat o cutie cu jucării pentru adulți așa că e posibil să te surprindă de fiecare dată.

Pești – Demodatul

Peștii pun foarte mare accent pe conexiunea emoțională dintre parteneri, nu se limitează doar la cea fizică. Peștii pot fi oameni extrem de leneși, așa că de multe ori, așteaptă ca partenera lor să-i surprindă și să-i mențină interesați în pat.