HOROSCOP: Află cum stai cu iubirea în perioada 5 -11 ianuarie 2015

HOROSCOP: Perioada 5 - 11 ianuarie 2015 este cea a reînnoirii, a schimbărilor şi a deciziilor de viitor. Foarte mulţi nativi vor dori să facă schimbări semnificative în viaţa lor, dar planul sentimental va avea cel mai mult de suferit.

05 ian. 2015, 09:33
HOROSCOP: Află cum stai cu iubirea în perioada 5 -11 ianuarie 2015

HOROSCOP: Persoanele care vor sa renunte la relatia actuala trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte de a lua o decizie, iar cele care nu si-au gasit inca perechea au sanse sa inceapa o noua relatie, care va fi bazata pe incredere.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul iubirii pentru saptamana 5 – 11 ianuarie 2015:

Berbec

Emotional vorbind, te simti la adapost in compania iubitului tau si traiesti cu impresia ca nu mai ai nevoie de nimic altceva in aceasta perioada. Sentimentele tale fata de el sunt sincere, iar relatia voastra pare sa se indrepte in directia cea buna.

Taur

In aceasta perioada esti tentata sa dai crezare anumitor zvonuri si sa iti schimbi total comportamentul fata de persoana iubita. Astrele te sfatuiesc sa te gandesti de doua ori inainte sa lansezi acuzatii, altfel doar tu vei avea de suferit.

Citeşte mai mult pe ele.ro.