Horoscop: Află cum stai cu sănătatea în luna martie 2014

Este o perioadă sensibilă pentru majoritatea nativilor, în care se va pune mai mult accent pe remediere şi consolidare.

27 feb. 2014, 10:16
Horoscop: Află cum stai cu sănătatea în luna martie 2014

Aşa cum îţi influenţează viaţă privată sau profesională, astrele au o influenţă puternică şi asupra stării de sănătate. Aşadar, dacă vrei să ştii cum stai cu sănătatea în următoarea perioada de timp, citeşte horoscopul lunii martie:

Berbec
Deocamdată nu se poate spune că eşti într-o formă bună sau că ai scăpat de orice pericol, aşa că va trebui să ai mai multă grijă la starea ta de sănătate. Evita să faci excese culinare sau să te implici în activităţi care nu vor face altceva decât să te extenueze. Sresul va fi principalul tău duşman, aşa că încearcă să eviţi situaţiile care îţi creează asemenea stări.

Taur
Va trebui să fii mai atentă la starea ta de sănătate, pentru că nu este de glumit cu ea în această perioada de timp. Stresul va fi principalul tău inamic, aşa că este important să găseşti modalităţi de a te relaxa. Problemele de natură fizică îşi vor face şi ele simţită prezenţa, te vei confruntă cu crampe musculare sau iritaţii.

Gemeni
Programul încărcat pe care îl vei avea în această perioada de timp te va împiedică să acorzi mai multă atenţie stării de sănătate, ceea ce nu va fi bine deloc. Încearcă să-ţi faci timp pentru un control de rutină, în acest fel vei află la ce afecţiuni eşti predispusă. Ai grijă şi la modul în care te îmbraci, este posibil să te pricopsesti cu o răceală.

Citeşte mai mult pe ele.ro.