Horoscop: Află dacă ai calităţile unei adevărate prinţese războinice, în functie de zodia ta

Te-ai uitat adesea la filme cu prinţese razboinice, precum Xena sau Mulan, şi ţi-ai dorit şi tu să ai câteva din calităţile unei adevărate luptătoare?

05 nov. 2014, 09:15
Horoscop: Află dacă ai calităţile unei adevărate prinţese războinice, în functie de zodia ta

Iti vine sa crezi sau nu, astrele ne-au inzestrat pe fiecare in parte cu calitati aparte, trebuie doar sa inveti sa te cunosti mai bine si sa descoperi care sunt acelea.

Asadar, afla daca ai calitatile unei adevarate printese razboinice, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Esti indrazneata, curajoasa si mereu dornica de noi experiente, iar aceste calitati in mod sigur te pot califica pentru titlul de printesa razboinica. Cu toate acestea, incapatanarea de care dai dovada uneori te poate impiedica sa-ti atingi obiectivele sau sa castigi fiecare „batalie”.

Taur

Femeile Taur sunt foarte puternice si au toate calitatile unei adevarate printese razboinice. In plus, frumusetea cu care te-a inzestrat natura te transforma intr-o adevarata cuceritoare. Ai un farmec aparte, esti curajoasa si nu accepti foarte multe compromisuri, ceea ce te poate transforma si intr-o adversara de temut.

Gemeni

Se spune ca o adevarata printesa razboinica stie cum sa le vorbeasca supusilor sai, iar tu esti o experta in arta comunicarii. Chiar daca nu esti foarte puternica sau curajoasa, stii foarte bine ce trebuie sa faci si reusesti mereu sa obtii ceea ce vrei.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.