Horoscop Alina Bădic. Ce zodii vor avea o săptămână de aur. Decembrie începe bine pentru Scorpioni

Alina Bădic a dezvăluit horoscopul pentru începutul lunii decembrie. Mai mulți nativi vor avea o săptămână de aur, inclusiv Scorpionii. Care sunt ceilalți nativi care vor păși cu dreptul în ultima lună din an?

27 nov. 2023, 15:24
Horoscop Alina Bădic. Ce zodii vor avea o săptămână de aur. Decembrie începe bine pentru Scorpioni
Horoscop Alina Bădic. Ce zodii vor avea o săptămână de aur. Decembrie începe bine pentru Scorpioni

Alina Bădic a dezvăluit horoscopul pentru săptamâna  26 noiembrie – 2 decembrie 2023. Mai multe zodii vor termina anul în forță, însă astrologul a oferit și avertizări pentru unii nativi.

Citește și: Mesajul Universului pentru zodii. Alina Badic dezvăluie tainele fericirii pentru săptămâna aceasta. Care sunt nativii trebuie să fie atenți la obstacole

Zodii care au un început de decembrie fabulos

În cadrul emsiunii 360 de grade, difuzată pe B1 TV, Alina Bădic, alături de invitata sa Ingrid Baciu, a dezvăluit horoscopul pentru începutul lunii decembrie și a adus vești bune pentru unii nativi. Ce rezervă astrele pentru unele zodii:

„În primul rând, trebuie să înțelegem dinamica Universului. Este un sfârșit de an care vine cu o dinamică foarte interesantă, aș spune că motto-ul acestei perioade este ce ție nu îți place altuia nu îi face. Ca atare, să fim pregătiți ca de câte ori tulburăm universul tulburând persoane care nu tulbură să ne așteptăm ca reversul să fie pe măsură. Acesta este comentariul pe care l-aș face pentru ceea ce urmează”, a spus Alina Bădic.

Berbec

Săptămâna aceasta este dedicată comunicării, vei purta negocieri ce au de-a face cu ceva destul de special. Trebuie să identifici agresivitatea, lucru ce va reprezenta o provocare semnificativă.

Taur

Începutul lui decembrie este unul norocos. Se poate să faci o călătorie în care ai șansa să întâlnești oameni care să te ajute mai departe. Pornești pe un drum nou. Primești o șansă din partea astrelor.

Gemeni

Trebuie să înveți cum să-ți pui în valoare calitățile profesionale. În această săptămână ți se va comunica o informație foarte importantă, după cum a dezvăluit astrologul Alina Bădic.

Rac

Ești atenționat cu privire la anumite lucruri care nu mai merg bine în viața ta, parteneriate, relații. Trebuie să înțelegi care este situația ta în raport cu anumite persoane cu care ai diferite discuții.

Leu

Vei fi rănit de anumite persoane care sunt foarte dragi sufletului tău și care contează mult pentru tine. Acești oameni vor reuși să te perturbe într-un mod greu de închipuit, chiar misterios.

Fecioară

Încearcă în această săptămână să spui Universului ce îți dorești cu adevărat. Trebuie să vrei cu tot sufletul un lucru, dar pentru a-l primi este nevoie să dai dovadă de bunătate.

Balanță

Poți avea realizări frumoase din punct de vedere social, chiar socio-profesional. De asemenea, pot exista întâlniri neașteptate, dar interesante și de bun augur din punct de vedere financiar.

Scorpion

Ai multă energie și s-ar putea să regândești anumite proiecte. Este și un moment decizional de mare impact în zona financiară, care trebuie reevaluată.

Săgetător

Zilele acestea vei simți nevoia să te cerți cu cineva, să spui lucrurilor pe nume. Anumite descărcări karmice pot veni din partea unor persoane de care ești apropiat, sub formă de reproș.

Capricorn

Este momentul să lași ego-ul deoparte și să iei o decizie importantă, profundă. Cel mai important este să-ți dai seama cum te poziționezi în fața Universului și să înțelegi ce se petrece cu tine.

Vărsător

Ți se va da ocazia să exprimi liber ceva la care te gândești. Trebuie să spui lucrurilor pe nume în aceste zile. Totodată, vei primi o recompensă, un cadou care te ajută să te simți mai bine.

Pești

Săptămâna aceasta va fi una plină de mesaje și ai șansa să înțelegi anumite lucruri care vine către tine într-o formulă foarte puternică. Oamenii din jur îți sunt alături și încearcă să te ajute cu orice pot.

Citește și: Zodiile care încep ultima lună din an cu dreptul. Acești nativi vor avea parte de fericire și prosperitate