Horoscop Alina Bădic. O zodie primeşte mesaje karmice, probleme pe axa banilor

Alina Bădic prevede o perioadă încărcată pentru 5 semne zodiacale. Morală fundamentală pentru persoanele din zodia Fecioară

13 nov. 2023, 18:14
Horoscop Alina Bădic. O zodie primeşte mesaje karmice, probleme pe axa banilor
Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe

Horoscop Alina Bădic Berbec
Apare o agresivitate în zona relațiilor de la oameni sau situații cărora le-ai acordat mult credit, afecțiune și energie. Ritmul poate fi rupt datorită unor orgolii și momente recalcitrante.

Taur
E momentul să faci ceva împotriva firii, să abordezi lucrurile diferit. E nevoie să modifici strategia. Simți că e timpul să faci o schimbare radicală, deși te poate obosi puțin.

Horoscop special. Numai şase-s norocoase! Zodiile care termină anul în forță, dau lovitura în plan financiar
Horoscop Alina Bădic Gemeni
Perioada aceasta îți refaci forța vitală, abordezi lucrurile altfel și apare ideea de a te pune la adăpost. Îți faci provizii legat de energie, dar vezi ce mai poți sacrifica pentru ceilalți.

Rac
Luna Nouă are o putere imensă, în special pe Casa Iubirii și pe cea a creativității. E un potențial energic, în timp ce Saturn te face să descoperi ceva ce îți face bine spiritual. Îți găsești o preocupare.

Horoscop Alina Bădic Leu
Înțelegi ceva și ești mai greu de surprins pentru că ai niște capacități puternice. Universul pregătește vești bune, un fel de revelație care te face să descoperi ce e bine pentru tine.

Fecioară
Anturajul apropiat este cel evidențiat de Luna Nouă zilele astea. Faci o triere legat de amicii care nu sunt tocmai sinceri. Apar surprize mai puțin plăcute de la apropiați.

Horoscop Alina Bădic Balanță
Gestionezi foarte bine axa banilor. Situația materială este analizată în mare profunzime. Te pui în valoare mai mult ca niciodată, apare validarea.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 noiembrie 2023. Numerologia zodiilor. De ce are Fecioara bulgărele şi ce înseamnă Cosmos 20 pentru Peşti

Scorpion
Un mesaj astral vine într-o formulă evidentă. Înțelegi ce ți se transmite, ești mai expresiv și spui lucrurile direct apropiaților. Universul te aduce în fața unor situații mai ieșite din comun.

Săgetător
Răspunsurile vin direct la tine. Luna Nouă este poziționată pe Casa sufletului, a interiorizării. E o perioadă numai bună pentru a te gândi ce se ascunde în spatele măștilor.

Horoscop Alina Bădic Capricorn
Descoperi prieteni cu care vorbești pe aceeași limbă. Înțelegi mesajele Universului, dar apare și o zonă fantomatică. Semnele trebuie trecute neapărat prin filtrul rațiunii.

Vărsător
Perioada asta experimentezi situații adverse. Saturn aduce provocări, însă trebuie să fii puternic pentru a descifra mesajele Universului. Toate problemele pot fi înlocuite prin credință, a spus Alina Bădic la B1 TV.

Horoscop Alina Bădic Pești
Mesaje karmice, astrale și multă putere. Mare atenție la context dacă vrei să pui ceva în practică. Energia este favorabilă pentru tine datorită lui Neptun care aduce armonie. Spune clar ce îți dorești.