Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 ianuarie – 27 ianuarie 2024. Zodiile care vor deborda de forță în următoarea perioadă

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2024.

22 ian. 2024, 14:47
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 ianuarie – 27 ianuarie 2024. Zodiile care vor deborda de forță în următoarea perioadă
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 ianuarie – 27 ianuarie 2024. Zodiile care vor deborda de forță în următoarea perioadă

Astroloaga Alina Bădic a prezentat previziunile astrale pentru următoarele zile pentru cele 12 zodii din horoscop. În această perioadă, Pluto își face simțită prezența printre nativi. Sfaturile astrelor sunt să ne continuăm drumul în viață ca și până acum, pentru că nimic nu este întâmplător.

Citește și: Horoscop 23 ianuarie 2024. O zi agitată, cu probleme şi rezolvări, dar şi cu pierderi băneşti

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 ianuarie – 27 ianuarie 2024

Berbec

Trebuie cu adevărat să se gândească, să devină foarte inventivi, să găsească o formulă magică la locul de muncă, să devină cei mai buni dintre cei mai buni. Nu din punctul de vedere al ambițiilor, ci din punctul de vedere al acestui dinamism. În orice zonă ai introduce dinamismul nu înseamnă să ai garanție. De exemplu ești avocat: nu înseamnă acum să ai toate cazurile, să fii renumit, faimos. Nu! Înseamnă tu să găsești o strategie conform căreia să obții un optim, dar să aduci ceva în plus. Marii inventatori ai lumii nu s-au gândit să fie ținuți minte neapărat. S-au gândit să aducă un plus din punctul de vedere al progresului.

Taur

Ei se vor regenera. Este posibil să vedem mulți Tauri care își schimbă radical profesia, într-un mod destul de serios. Ei oricum de ceva vreme cu Pluto pe grad anaretic și-au cam dat seama că este ceva ce trebuie să schimbe și foarte mulți s-au respecializat. Pentru asta trebuie să scăpăm în noua vibrație de posesivitatea tipică. Taurul trebuie să facă un salt incredibil spiritual, să iasă de sub incidența lucrurilor care pe undeva i-a dominat.

Gemeni

Au o infuzie energetică foarte puternică, cu intrarea lui Pluto în semn prieten, semn de aer, de pe o casă foarte dură pentru ei care l-a găzduit pe Pluto din 2008 până în prezent, Casa Scorpionului. Acum Pluto migrează pentru nativii Gemeni pe casa Săgetătorului, casa specializărilor. Vom vedea nativi gemeni pentru care contează foarte mult modul în care își speculează calitățile native, modul în care negociază, discută cu ceilalți, care vor obține foarte multe beneficii dacă vor ști să gestioneze discuțiile.

Rac

Energia lunară devine foarte relevantă. Pluto vorbește într-adevăr prin intrarea lui în Vărsător și despre faptul că trebuie să învățăm să funcționăm foate corect pe planeta care ne guvernează. Racii primesc un mesaj de mare amploare. Pluto intră acum pe casa care a fost din 2008 pentru gemeni, pe casa Scorpionului, pe casa a VIII-a. Asta înseamnă că vor intra în tot felul de programe prin care își vor transforma fundamental zona de regenerare. Vom descoperi nativi rac care se vor regenera puțin diferit, își vor găsi noi surse de inspirație, de energie.

Leu

Înregistrează o cotitură drastică din punct de vedere energetic. Pluto intră pe casa cuplurilor și pe casa parteneriatelor. Ca atare la leu este de nenegociat ceea ce urmează să se întâmple pentru următoarele decenii. Leii nu se pot regenera de sine stătători, ei se pot regenera prin prisma tuturor potențialelor parteneriate pe care le vor avea profesional și personal. Vom vedea nativi leu care, ei solari fiind, funcționează mult mai bine precum și saturnienii, precum capricornii de sine stătători. Acum pluto pe casa a VII-a spune în felul următor: nu vreți voi să vedeți și cum este să vă pliați puțin mai mult pe potențiale parteneriate?

Fecioară

Este destul de puternică această poziție a lui Pluto. Spune așa: se face o selecție, se vor gândi eu cu cine rămân? Este o selecție dură, crudă pentru Fecioare pentru că s-ar putea să se sperie. Ei, ca orice mercurieni, sunt foarte interesați de socializare. Pentru ei este important să existe tot timpul persoane la care se raportează pentru că aceste persoane le ajută să își pună în funcțiune acest sistem mercurian de a comenta. Atunci acest Pluto pe casa Fecioarei spune așa: poți să folosești această etichetare, această analiză și să mai și crești energetic pe zona ta profesională.

Balanță

Este foarte interesant să evalueze dacă s-a depus toată energia pentru a se pune în valoare. Pluto intră pentru nativii balanță pe o casă foarte puternică, o casă a creativității, casa a V-a. Balanțele nu neaapărat că nu s-au pus în valoare, dar totuși ei sunt venusieni. Pentru ei creativitatea și modul în care sunt priviți și apreciați de către ceilalți este foarte important. De aceea se întreabă dacă au făcut tot posibilul să se pună în valoarea. Am spus că este relevant să observăm și energia pe care Uranus ca și guvernator de Vărsător o dă.

Scorpion

Avem o discuție foarte relevantă. Avem totul sau nu avem nimic. Cum ne poziționăm? Foarte interesantă intrarea guvernatorului dumneavoastră în semnul Vărsătorului. Este un semn destul de radical, deși se spune despre scorpion că sunt radicali, extremiști , manipulatori. Totuși Scorpionul nu este chiar atât de dur în anumite situații, decât în situațiile în care el consideră că trebuie să fie dur. În alte situații Scorpionul este cea mai maleabilă zodie pentru că el înțelege că energia aceasta pe care uneori o poate folosi într-o zonă extremă nu ai cum să o utilizezi atât de dur dacă tu te uzezi prin tot felul de zone.

Săgetător

Este singura zodie care se poate preocupa și de crucea materiei, cum este Jupiter, dar în egală măsură ei pot urmări și țeluri divine, țeluri spirituale. Restul zodiilor nu prea pot. Perioada spune în felul următor: tu ce punct de minus ai? Săgetătorii, fiind jupiterieni, fiind înțelepți și fiind nobili, sunt foarte preocupați să observe cum se pot pune în slujba universului ajutând sau în situații în care li se cere sprijinul să se poziționeze într-un fel sau altul chiar și cu o vorbă, chiar și cu o relație, chiar și cu un ajutor de multe ori foarte substanțial. Și chiar ei au un fel de obsesie, să nu se dezică de anumite situații în care pe undeva și-au luat la un moment dat un angajament.

Capricorn

Pluto în semnul duneavoastră din 2008 a adus o atât de mare directivă către anumite zone în care s-au făcut greșeli și în alte vieți, încât Capricornii au fost atât de solicitați în domeniile respective și atât de mult i-au marcat zona asta în care au fost solicitați încât au uitat de niște domenii în care pe undeva au rămas ușor devitalizat. În mod normal se spune că chiar dacă avem un necaz într-o anumită zonă, noi nu trebuie să uităm de zonele respective. Nu uit să am grijă de stilul meu de viață, să îmi sun familia, doar pentru că am un necaz. Și totuși Capricornii au fost atât de solicitați cu semnul lor din 2008 încât au avut și zone în care nu au mai manifestat interes, nu au mai putut să aibă interes.

Vărsător

Intrarea lui Pluto are loc chiar pe semnul dumneavoastră astăzi, pentru 20 de ani. Vom gestiona totul cum putem noi mai bine, asta spune energia lui Pluto atunci când îl avem în semnul nostru. Se spune că ne regenerăm, că e foarte greu să ne abatem de la ceea ce înseamnă regenerare. Vărsătorii vor avea așa ca un fel de stradă pe care vor merge, nici nu au cum să intre pe o direcție laterală, pentru că este evidentă această stradă cu Pluto în semn. Se spune că ei vor depista foarte ușor lucrurile prin care se regenerează. Vor face lucruri de mare forță în perioada următoare.

Pești

Se găsesc într-o perioadă în care 20 de ani se vor ocupa foarte mult de suflet, vom vedea Pești care poate până acum au putut lăsa de la ei în diferite situații care vor ține cu o strictețe incredibilă de lucrurile care sunt importante pentru ei. Atât de important li se va părea să înțeleagă toate rigorile sufletului, nu vor mai intra sub nicio formă în situații de compromis, nu vor accepta să aibă persoane cu care nu se simt confortabil din punct de vedere sufletește.

Citește și: Horoscop DRAGOSTE 22-28 ianuarie 2024! Uranus iese din retrograd, iar astrele le-au pregătit surprize de proporții zodiilor