Horoscop Alina Bădic: 3 zodii binecuvântate de astre în luna iunie. Ce zodii vor avea parte de ape tulburi

Scorpionii, Vărsătorii şi Peştii vor avea parte de schimbări majore în prima lună de vară. Astrologul Alina Bădic dezvăluie binecuvântările de care se vor bucura nativii din aceste zodii în iunie.

29 mai 2023, 16:54
Horoscop Alina Bădic: 3 zodii binecuvântate de astre în luna iunie. Ce zodii vor avea parte de ape tulburi

Horoscop Alina Bădic. Pentru majoritatea zodiilor, va fi o lună plină de provocări. Majoritatea nativilor le vor putea depăşi cu uşurinţă, vor fi, însă, şi nativi care vor avea parte de blocaje şi va mai dura ceva până vor reuşi să iasă din impasuri.

BERBEC

Ai foarte multe lucruri de făcut și trebuie să te pui în slujba divinității. E momentul oportun să cauți ceva care să te mobilizeze. Poate fi un proiect sau o activitate pe care sufletul o cere, a spus astrologul Alina Bădic, la B1TV

TAUR

Reiei proiecte abandonate în trecut, care acum își cer drepturile. Se deschid noi portițe și ai tot felul de idei.

GEMENI

Universul te obligă să spui lucruri care ar fi trebuit spuse de multă vreme. Sinceritatea e foarte importantă! Nu uita că orice impas are o componentă constructivă.

RAC

Îți dorești să modifici anumite lucruri, să le faci ușor diferit. Totuşi, este necesar să acorzi o mai mare atenţie zonei financiare. E timpul să faci ordine în acest domeniu.

LEU

Ești dinamic, nu mai stai pe gânduri și treci direct la fapte. E momentul să acționezi, însă ai grijă la conflictele cu oamenii cu care ai putea avea ceva de împărțit.

FECIOARĂ

Te gândești ce este de făcut în perioada următoare și dacă te reprezintă anumite lucruri. E o reconectare cu niște dorințe mai vechi legate de carieră.

BALANŢĂ

Te străduieşti din răsputeri să pui lucrurile cap la cap. Dar dacă nu reușești să vezi luminița de la capătul tunelului, ai tendinţa să te panichezi.

SCORPION

Iunie este o perioadă cu schimbări semnificative, din care vei avea de învăţat. Afli mai multe lucruri despre tine, familie și de unde vii. Apar tot felul de răsturnări de situaţie.

SĂGETĂTOR

Vara debutează cu stres. Vei simţi epuizare şi vei simţi că nu poţi ieşi din anumite situații, dar cu ajutorul lui Saturn și Neptun poți face asta.

CAPRICORN

Începi să fii interesat e o situaţie care până acum nu ţi-a atras atenţia. Vei avea de luat decizii pentru a rezolva situații karmice și care te forțează să te poziționezi de o parte sau de alta.

VĂRSĂTOR

Se schimbă dramatic datele problemei din cauza lui Pluto. O iei de la capăt chiar dacă nu este ușor să faci față opoziției Pluton – Marte! Aceste două planete vin să tulbure apele chiar în acel sector în care deja aveai dubii şi nu aveai încredere în tine.

PEŞTI

Relațiile cu cei apropiaţi sunt foarte bine aspectate. Unele persoane vin cu propuneri, discuții sau ceva care te atrage. E posibil să revii asupra unui aspect care trebuie reanalizat, reevaluat.