Horoscop amoros: Secretele sexuale ale fiecărei zodii

Cand vine vorba despre detalii care tin de viata sexuala fiecare are secretele lui. Iti dezvaluim cateva din secretele sexuale ale barbatilor in functie de zodia lor. Toate aceste amanunte, despre zodii si secretele lor sexuale, depind si de alte cateva caracteristici, dar se poate face un tipar comun, cu detalii, care definesc comportamentul si nevoile din budoar pentru fiecare zodie in parte.  

21 feb. 2017, 12:03
Horoscop amoros: Secretele sexuale ale fiecărei zodii

Berbec

Barbatul Berbec este neconventional, pasional si nu se uita niciodata. O sa tii minte energia, pasiunea si placerea partidelor de sex cu un nativ din zodia Berbec. Secretul lor este nerabdarea si graba cu care abordeaza lucrurile. 

Taur

Barbatul in zodia Taur este un adevarat spectacol. Totul este gandit in cele mai mici detalii, colorat si adaptat la nevoi. Diversitatea sexuala si experimentele nu ii atrag foarte tare, dar accepta aproape orice de dragul partenerei.

Gemeni

Ei fac parte din categoria celor care urasc rutina si sunt manati de dorinta de a duce lucrurile la bun sfarsit. Sunt greu de inteles si uneori gesturile si atitudinea lor este greu de inteles. Secretul lor este acela ca sunt in oarecare masura timizi si au nevoie de sustinere din partea partenerei lor.

Rac

Barbatul Rac este atras de femeile foarte frumoase, au gusturi sofisticate si sunt considerati ca fiind foarte pretentiosi. In pat barbatul Rac este cel care trebuie sa conduca, este cel care da lectii si indicatii, iar daca este ascultat rasplata este maxima.

Leu

Barbatul Leu iubeste sa fie complimentat. Ofera-i un compliment si iti va oferi in schimb o noapte de placere! Leilor le place sa domine in pat, iar daca partenerei ii place sa se lase condusa, pot face o pereche cu adevarat exploziva. Cel mai puternic stimul sexual pe care il poti oferi unui Leu este sa ii „gadili” vanitatea.

Fecioara

Barbatul Fecioara este, in ciuda aparentelor, barbatul care cauta perfectiunea in relatiile intime. Daca o gaseste o sa fie fidel pana la moarte. Daca nu, o sa continue sa o caute. Sunt foarte eleganti, sunt adevarati domni in pat, respecta femeia si au abilitatea de a satisface toate dorintele acesteia. Din anumite puncte de vedere sunt partenereul perfect. Este important de spus ca ei stiu asta si de aici apar si dificultatile.

Balanta

Sunt foarte dornici sa isi satisfaca partenera, atata timp cat aceasta le explica ce anume o starneste. Sunt atrasi de tinutele frumoase si sunt foarte atenti la detalii, inclusiv in timpul actului sexual. Sunt foarte bine informati in privinta anatomiei femeii si vor folosi aceste cunostinte.

Scorpion

Nativii acestei zodii considera ca sexul este doar o activitate distractiva, care nu trebuie sa fie luata prea in serios. Se simt bine alaturi de femei deschise la experimente sexuale. Sunt mai degraba recunoscuti pentru frecventa actelor sexuale decat pentru… lungimea lor.

Sagetator

Barbatul Sagetator este foarte senzual si pasional. Nu le place sa fie tachinati, nu au simtul umorului si nu accepta glume in budoar. Secretul lor este acela ca sunt atrasi de femeile foarte active, pline de initiativa care iau tot ceea ce se intampla in pat cu maxima seriozitate.

Capricorn

Barbatul Capricorn este foarte nesigur pe el, este destul de timid si are nevoie de un preludiu aproape feminin. Daca aceasta etapa este depasita totul devine pasional, senzual, cald si foarte placut. Daca se simt bine si iubesc sunt plini de initiativa si fac totul cu multa seriozitate si preocupare pentru detalii.

Varsator

Barbatul Varsator la fel ca si femeile din aceasta zodie este indecis si diferit. Are nevoie de un partener care sa-l ajuta sa gaseasca cea mai buna abordare. Sunt curiosi, dorinci de experiente noi si iubesc experientele sexuale la limita de teama de a nu se plictisi.

Pesti

Barbatii din zodia Pesti sunt imprevizibili si le este aproape imposibil sa ramana fideli. Sunt aventurosi din punct de vedere sexual si adesea sunt atrasi de experientele bizare, stranii, deseori dincolo de limitele considerate normale.