HOROSCOP ANUL NOU: 3 zodii de care să te fereşti de Revelion. Îţi vor purta ghinion tot anul dacă le ai în preajmă!

Astrele ne dezvăluie care sunt persoanele de care ar trebui să ne ferim de Revelion pentru a nu avea ghinion în noul an. Dacă nu vrei să îți strici petrecerea și dacă nu vrei să intri cu o stare de spirit neplăcută în noul an, este mai bine să eviți persoanele născute în aceste 3 zodii:

30 dec. 2017, 06:52
HOROSCOP ANUL NOU: 3 zodii de care să te fereşti de Revelion. Îţi vor purta ghinion tot anul dacă le ai în preajmă!

LEU: 

Leii sunt persoane destul de ghinioniste și nu prea reușesc să facă ce își propun, și atunci când reușesc, reușesc cu mari bătăi de cap. Cu toate acestea, de data aceasta, lucrurile stau diferit, nu ei vor fi cei ghinioniști, ci cei din jurul lor.

Dacă ai prieteni lei, ar fi mai bine să stai departe de ei în noaptea dintre ani pentru că nu cred că își dorește nimeni să intre în noul an cu ghinion sau cu o stare de spirit proastă. Îți va strica dispoziția pentru că este posibil să verse băuturi pe tine sau să spună lucruri care să te deranjeze.

PEȘTI: 

La fel de mult ghinion vor purta și nativii din zodia pești în noaptea de Revelion. Vor lăsa o mulțime de urme în urma lor și vor crea multe probleme celor aflați lângă ei.

Este mai bine dacă îți vei vedea de treaba ta și nu vei sta aproape de un nativ în zodia pești, mai ales la focul de artificii. Cel mai probabil, poate petardele și artificiile vor veni în direcția ta.

CAPRICORN: 

Fruntașul acestei liste este nativul din zodia capricornului. Aceștia vor fi foarte bolnăvicioși și în noaptea dintre ani vor strănuta și își vor sufla nasul încontinuu.

Dacă nu vrei să te pricopsești și tu cu o răceală la început de an, atunci stai cât mai departe de ei. Dacă totuși nu poți să-i eviți, este bine să îți iei unele măsuri de precauție.

Revelionul ar trebui să fie despre distracție, nu despre stări de spirit neplăcute sau despre divergențe, așa că fă tot ce îți stă în putință să te distrezi.