Horoscop APRILIE 2019. Luna Pastelui aduce 3 planete retrograde PLUS transformari ULUITOARE DE VIATA ! Unde duce calea ta ?

Iata horoscopul lunii APRILIE 2019, o luna de la care te poti astepta la multe evenimente din pricina intensitatii astrale puternice asa cum numai planetele retrograde pot genera. Ce ne aduce aceasta luna ? Intelepciune si lectii de viata ? Noi relatii ? Despartiri, impacari, asocieri, revizuiri, razgandiri ? Relatia afectiva este in cumpana ? Astrele lui aprilie o pot salva!

30 mart. 2019, 09:57
Horoscop APRILIE 2019. Luna Pastelui aduce 3 planete retrograde PLUS transformari ULUITOARE DE VIATA ! Unde duce calea ta ?

Jupiter, Pluto si Saturn intra in miscare retrograda in aprilie, fiind urmatoarele planete cu acest tranzit dupa ce martie a fost dominat de Mercur retrograd, primul retrograd 2019. In aprilie avem Mercur, Venus si Luna Noua in pionierul Berbec (Berbec inseamna intotdeauna un nou inceput si multa impulsivitate spre a face) iar luna calendaristica culmineaza cu o superba Luna plina albastra in semnul relatiilor Balanta pe data de 19 aprilie. Iata, asadar, ce ne pregatesc astrele in aprilie.

Totul incepe cu Luna Noua in Berbec pe 5 aprilie. Aceasta este ca un mini proces de detoxifiere, o curatenie de primavara ce ne permite sa dam stop trecutului si sa avem parte de un nou inceput asa cum se cuvine. In acea perioada, Mercur direct se conecteaza cu Saturn si cu Neptun iar Pluto este in conjunctie cu Nodul Nord, ajutandu-ne sa ne clarificam multe subiecte restante si sa ardem vechiul gunoi, ca din acel foc sa avem energia de a merge mai departe.

Pe 10 aprilie, imediat dupa ce trece energia Lunii Noi, Jupiter aflat in Sagetator tot anul, la el acasa asadar, intra in miscare retrograda. Jupiter inseamna oportunitati, entuziasm, expansiune si noroc. Uneori insa, prea mult entuziasm nu este un lucru tocmai bun. Avem de inteles acest lucru in urmatoarele 4 luni, pana pe 10 august. Cand Jupiter este retrograd, este o buna perioada sa reflectezi la anumite aspecte ale vietii, cum ar fi dezvoltarea personala, schimbarea credintelor si a valorilor morale. Poti descoperi greselile facute in trecut, astfel incat sa poti repara ce poate fi reparat.

Tot atunci, Venus se conecteaza cu o sumedenie de planete pe cer, inclusiv cu romanticul Neptun, generand entuziasm visator. Multe lucruri se intampla buluc intre 10 si 17 aprilie si vei avea nevoie de un echilibru : mergi spre visele tale si mentine-ti viziunea treaza in timp ce totodata sa fii in stare sa faci compromisuri si sa iti mentii ambele picioare pe pamant.

Pe 17 aprilie, Mercur intra in Berbec, dupa ce a stat suficient de mult in Pesti si a si fost retrograd in Pesti. Mercur este deja la viteza sa normala si in deplina functionare si este pregatit sa mearga tot inainte. Luam decizii rapide, uneori prea rapide, sub impulsivul Berbec. „Impusa mai intai, pune intrebari ulterior” pare a fi atitudinea predominanta in acest tranzit. „Marele nu va invinge micul acum. Va fi cel rapid care va invinge pe cel lent” – pare a spune Mercur in Berbec. O fi bine, o fi rau ? Vom descoperi in aproape o luna.

Apoi, pe 19 aprilie, vom avea Luna Plina albastra in Balanta, cea de-a doua Luna plina in semnul relatiilor, frumusetii si armoniei in aceasta primavara. Punem multa energie in relatii si aceasta Luna plina ne va rearata cat de mult se atrag contrariile si ca, fara contradicitii si contrapunct, nu exista progres. Putem rezuma energia acestei Luni pline in Balanta astfel : „Pentru noi doi, acasa nu este un loc. Este o persoana. Si suntem, in sfarsit, acasa.” Unii nu sunt inca in aceasta stare… Unii se tem de ea. Multe vom descoperi cu ajutorul Lunii pline albastre.

19 aprilie este o zi critica si decisiva pentru relatii. Cu Soarele si cu Venus pregatite sa schimbe zodiile a doua zi, acum este momentul sa reparam ce s-a stricat si sa indreptam lucrurile. Unele dealuri de ultim moment pot avea loc, unele intelegeri finale se pot pune la punct.

Vine si 20 aprilie, o zi importanta in care Soarele intra in Taur si viata ni se schimba sub energia senzualului Taur. Desigur ca prima intalnire a Soarelui in Taur este cu Uranus instalat in Taur fara drept de apel pana in 2026. Taurul este stabil, rabdator si munceste din greu. Aceste calitati vor fi foarte respectate in urmatoarea luna.

Venus intra in Berbec tot pe 20 aprilie. Cu planeta iubirii in patimasul Berbec, ne va placea flirtul si relatiile de termen scurt si fara implicatii prea mari. Iubirea la prima vedere devine posibila in acest tranzit al lui Venus. Acele momente de joaca de care avem parte in aceasta viata precum a canta sau a ne juca cu cuvintele sau a juca un sport alaturi de prieteni sau a flirta – sunt unele din cele mai mari beneficii de a fi in viata : iata ce ne da de trait Venus in Berbec in plina primavara. Multa energie proaspata va fi pentru toata lumea si relatiile nu sunt complicate pana la mijlocul lui mai : „Eu Tarzan, tu Jane” – este tot ce poate fi nevoie ca sa faci cunostinta cu cineva…

Luna aprilie se incheie in forta cu intrarea in retrograd a lui Pluto si Saturn. Aceste doua planete ne pregatesc prin miscarile lor in 2019 pentru marea transformare ce va avea loc in ianuarie 2020, o data cu conjunctia dintre ele.

Pe 24 aprilie, Pluto intra retrograd in Capricorn pana pe 3 octombrie. Pluto retrograd aduce transformari de viata uluitoare. Un tranzit al lui Pluto este unul din cele mai profunde din tot sistemul planetar. Calatoria lui Pluto in jurul Soarelui dureaza 248 de ani, ceea ce inseamna 21 de ani in fiecare zodie. In fiecare an, Pluto retrogradeaza aproximativ 5-6 luni, iar 2019 nu este o exceptie.

Ori de cate ori o planeta cu miscare asa de lenta precum Pluto isi schimba directia, simtim energia acelei planete mai puternic decat oricand. Efectul lui Pluto asupra oamenilor este cunoscut ca noaptea neagra a sufletului. O parte din tine moare ca sa faca lor unui TU mai bun si nou.

Pe 30 aprilie, seriosul si karmicul Saturn intra retrograd in Capricorn pana pe 18 septembrie. Nu mai putin de 141 de zile de analize si retrospective ! Saturn conduce responsabilitatea, implicarea si maturizarea. Este o planeta cu energie masculina, batrana si inteleapta care crede in munca sustinuta si asidua si in a-ti reusi din prima ceea ce faci. Nu poti sa apelezi la scurtaturi si smecherii cu Saturn, el pur si simplu nu iti va permite asta si te va duce inapoi in zonele unde ai performat superficial ca sa o iei de la capat si sa mai incerci o data.

Cand Saturn se misca retrograd, el iti da ocazia sa stai deoparte si sa il lasi pe el sa verifice si sa acceseze ce ai facut pana acum. Proiectele pe termen lung, telurile si dorintele, precum si relatiile cu autoritatea, responsabilitatile trebuie examinate profund.

Saturn aduce vechea karma la lumina si ne arata clar ce nu mai functioneaza sub nicio forma. Te poti simti cam ratacit temporar cu privire la ce sa faci. Da drumul si ai incredere ca ceva mai bun este pe drum. Este timpul pentru restructurari importante in viata ta.

Iata mesajul lunii APRILIE 2019 pentru fiecare zodie :

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbecule, aceasta luna iti favorizeaza viata profesionala si nu in mod deosebit pe cea personala. Asta poate sa insemne ca vei fi mult mai preocupat de aspecte ce tin de serviciu si ele vor fi cele mai importante pentru tine. Totusi, nu e deloc ceva rau pentru ca orice succes profesional va avea efect pozitiv asupra starii de spirit din familia ta sau viata ta personala, aducand bucurie. Problemele sau subiectele de interes ale altora vor fi importante pentru tine. Simti nevoia sa ai sustinerea lor ca sa iti atingi propriile scopuri, drept pentru care si tu vei fi prezent in ce se intampla in viata lor. Nu este o luna in care sa ti se recomande miscari independente sau sa te dai in spectacol. Ai nevoie sa faci compromisuri si sa accepti un consens mai larg decat interesul tau personal. Mai mult, trebuie chiar sa fii foarte atent cu temperamentul tau vulcanic, deci sa iti restrictionezi orice izbucnire agresiva. Fii mai retinut. Cu toate acestea, comunicarea iti este facilitata in aceasta luna, deci poti discuta despre subiecte importante sau sa rezolvi dispute si probleme. Poti fi eliberat de subiecte sau oameni care iti iau din energie. De-a lungul lunii, exista o tendinta spre romantism si traire, desi nu este dominanta perioadei, si este o vreme buna pentru calatorii cu scop educational sau spiritual. Revino pe Sfatulparintilor.ro pentru horoscopul zilei, de weekend, saptamanal, lunar, calauzire ingeri si arhangheli si pentru horoscopul fiecarui eveniment astral important !

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Draga Taurule, in aceasta luna focusul tau este in principal pe treburile tale profesionale care eclipseaza aspectele personale sau de familie. Vor avea loc dezvoltari pe care nu vei avea cum sa le influentezi sau controlezi. Poti sa iti atingi obiectivele cu ajutorul celor din jurul tau si bazandu-te pe bunul tau simt. Oamenii care te inconjoara, in special cei pe care ii iubesti si la care tii, vor fi prima ta prioritate. Aspiratiile personale vor trece pe locul doi. In aprilie trebuie sa fii flexibil in loc sa mentii o abordare rigida si sa o tii pe a ta. Fa compromisuri in varii situatii daca vrei sa mentii echilibrul si o stare de spirit pozitiva. Vei primi  oportunitati sa calatoresti si peste hotare, sa te dezvolti la nivel educational dar si sa iti cresti gradul de constiinta spirituala. Fii foarte atent pe durata Lunii pline albastre. Ai grija sa iti controlezi spontaneitatea si sa gestionezi fiecare dificultate cu o minte limpede. Vei avea relatii echilibrate cu altii si cu tine insuti, deci este un timp potrivit sa imbunatatesti conditiile din colaborarile existente. Revino pe Sfatulparintilor.ro pentru horoscopul zilei, de weekend, saptamanal, lunar, calauzire ingeri si arhangheli si pentru horoscopul fiecarui eveniment astral important !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.