Horoscop APRILIE 2022. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Ce spun astrele despre planul amoros

Iata horoscopul general al lunii APRILIE 2022. Sfarsitul lunii culmineaza cu un stellium in Pesti (26 aprilie) si cu o eclipsa partiala de Soare cauzata de o Luna noua neagra.

28 mart. 2022, 11:45
Horoscop APRILIE 2022. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Ce spun astrele despre planul amoros

Horoscop APRILIE 2022.  Luna aprilie se dovedeste a fi aglomerata din punct ce vedere astrologic. Ne vom bucura de un stellium, de o eclipsa si un retrograd. Inca de la inceput vom avea Luna noua in Berbec, Venus si Marte se vor muta in Pesti in 5, respectiv 14 aprilie. Vor fi insotiti de Jupiter si Neptun, ambii in 12 aprilie. Mercur paseste in Taur in 10 aprilie, apoi in Gemeni (29 aprilie) de unde se pregateste sa intre in retrograd in luna mai. Startul retrogradelor il da, insa, Pluto, incepand din 29 aprilie. Sfarsitul lunii culmineaza cu un stellium in Pesti (26 aprilie) si cu o eclipsa partiala de Soare cauzata de o Luna noua neagra. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Si vei afla de ce!

Iata mesajul lunii APRILIE 2022 pentru fiecare zodie
BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Vei avea o capacitate extraordinara luna aceasta sa vezi ceea ce nimeni altcineva nu vede. Nu este doar o viziune profetica in energia viitorului ci si o calitate prin care ai idee ce va fi cu mult inainte de timp, fiind totusi insistent ca ai dori sa se intample acum. Desi lumea poate sa nu fie pregatita pentru ce vezi tu, tu esti pregatit si pana la urma asta e tot ce conteaza. A avea viziune asa de clara in viitor nu mereu ne ajuta, dar in aprilie va fi biletul tau pentru succes personal si implinire. In plus, aici se afla adevarata ta intelepciune.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu esti ultima persoana care te astepti sa primesti o masa pe gratis. Tu stii ca nu exista asa ceva precum succes peste noapte. Ca sa te scufunzi in adevarata glorie a carierei tale, tu stii ca este vorba de multa munca ce trebuie parcursa la care altii nu prea dau importanta. Altii vad rezultatul final si triumful. Dar transpiratia, lacrimile si sangele varsat pe drum il vede cineva asa cum il vezi tu ? Nu prea. In aprilie , vei atinge un punct de cotitura in viata ta profesionala in care sa fii in stare sa lansezi ceva magnific cu potential extraordinar. Totusi, este vorba mai mult de ce se intampla in spatele acestei scene frumoase. Tu esti cel ce impinge cu o forta pe care putini o pot vedea.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cu siguranta gandesti in afara granitelor in aceasta luna. De fapt, tu creezi noi repere ! Tu ai idei si o perspectiva unica ce pare foarte greu de atins pentru multi, fiind progresista si chiar geniala. Daca colaborezi cu cineva cu ideile tale, este o buna sansa ca ceva uimitor sa iasa din asta. Poate lucrezi la o inventie sau o creatie deosebita luna aceasta si daca da, arata foarte promitator. Te-ai putea decide sa iti incepi studii intr-un domeniu netraditional. Poate fi orice de la a deveni maestru reiki, coach, mentor, astrolog sau sa lucrezi produse artizanale cu mana ta. Tot inainte, Gemeni ! Esti sustinut spre orice forma de invatare sau educatie pe subiecte progresiste. Cu cat este mai ciudat, cu atat mai mari sanse de succes vei avea. Aceasta este energia lunii, profita de ea !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop lunar dragoste APRILIE 2022. Venus si Marte, iubaretii zodiacului, intra in Pesti. Ce aduc?
Iata horoscop lunar dragoste APRILIE 2022. Zeita iubirii, Venus, intra in sentimentala zodie Pesti in 5 aprilie si te incurajeaza sa vorbesti deschis despre sentimentele si fanteziile tale. Combativul Marte intra si el in Pesti in 14 aprilie, scazand nivelul energiei, al ambitiei sau al instictelor de protectie. La capitolul dragoste se anunta activitate intensa, cu atat mai mult cu cat bate la usa Luna plina in Balanta care aduce provocari in a ajunge la un echilibru intre ceea ce vrei si nevoile emotionale,

Luna noua in Berbec 1 aprilie 2022. Noul stellium, din Berbec aduce rani vechi la suprafata
Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2022 pentru BERBEC
Inca de la inceputul lunii vei resimti o dragoste puternica fata de partenerul de cuplu. Este o perioada care indeamna la romantism si erotism. Daca ati intampinat dificultati in relatie in ultima vreme, luna aceasta aveti toate motivele din lume sa le reparati. Spune cinstit ce simti. Daca nu ai partener, nu trebuie sa-ti para rau ca vei petrece Sarbatorile pascale. Asculta-ti inima si vezi ce persoane din jurul tau au sentimente mai profunde pentru tine.

Mihai Voropchievici, analiza matricei numerologice a lui Vladimir Putin: „Este dictatorul care îşi sapă singu groapa”. Când și cum îi va veni sfârşitul
Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2022 pentru TAUR
Luna aprilei iti aduce erotism, romantism, farmec personal, optimism si incredere de sine. Partenerul va fi incantat de aceasta parte din tine si isi va dori ca aceasta dispozitie sa dureze cat mai multa vreme. Daca ai amanat o discutie serioasa cu partenerul, acum este un moment prielnic sa lamuresti lucrurile. Planetele te scapa de negativitate. Daca esti singur, asculta-ti inima. Numai asa vei sti daca persoana cu care te vezi acum merita sau nu sa iti asumi angajamentul.

Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2022 pentru GEMENI
Luna aprilie iti va aduce multe evenimente sociale la care vei participa alaturi de persoana iubita. Relatia se va imbunatati vizibil, daca ai rabdare cu partenerul. Inclinatia ta usor exagerata spre erotism il poate face sa se simta inconfortabil. Nu grabi si nu forta lucrurile. Daca esti singur, ai sanse sa iti intalnesti marea dragoste. Poate chiar in randul unor „colegi” de zodie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.