Horoscop aprilie 2024. Capricornii fac cadouri persoanei iubite, iar Gemenii au parte de șocul vieții lor

Horoscop aprilie 2024. Astrologii au dezvăluit lucrurile de care au parte nativii în această lună, iar norocul este de partea multora. Mai mult, unii reușesc să încheie un capitol lung și nefericit al vieții, în final, vor avea partea de iubirea mult visată.

14 mart. 2024, 15:10
Horoscop aprilie 2024. Capricornii fac cadouri persoanei iubite, iar Gemenii au parte de șocul vieții lor
Horoscop aprilie 2024

Horoscop aprilie 2024. În următoarele patru săptămâni, astrele vor fi de partea lor și vor uita ce înseamnă dezamăgirea, ghinionul, suferința, trădarea, pentru că vor avea parte doar de noroc, prosperitate și fericire.

Citește și: Horoscopul bogaţilor. Zodii care întorc bani cu lopata, se îmbogăţesc sigur în următorii trei ani. Lista e scurtă rău!

Horoscop aprilie 2024

Berbec

Persoana cu care ești într-o relație destul de veche este posibil să îți facă o surpriză nu tocmai plăcută: poate se gândește să plece de lângă tine sau îți impune anumite lucruri care nu îți pică deloc bine. Grijă mare la gestionarea situației!

Taur

Întâlnești pe cineva și inima începe să îți bată cu putere. Din păcate, nu este o persoană potrivită, iar o eventuală relație nu ar avea niciun viitor pentru că sunt diferențe mari, poate de vârstă, poate de nivel social.

Gemeni

Dacă până acum nu ai știut ce înseamnă să fii răsfățat, cu siguranță în aprilie vei ști. Întâlnești pe cineva care îți face absolut toate poftele și ai impresia că persoana aceasta trăiește pentru tine, pentru a te face fericit.

Rac

Nici tu nu te recunoști: îți vin idei și le pui în practică de parcă asta ai făcut toată viața. Partenerul este efectiv surprins de inventivitatea pe care o ai, de căldura și dăruirea ta. Ești mai îndrăgostit ca niciodată.

Leu

Ți s-a pus pata pe cineva anume și ai impresia că dacă nu vei fi cu acea persoană, viața ta nu mai are niciun rost. În realitate, îți irosești energia inutil. Fii realist și apelează la farmecul tău natural pentru a cuceri pe altcineva și a ieși din iluzia aceasta toxică!

Fecioară

Ai parte, în luna aprilie, de o mulțime de surprize plăcute din partea persoanei iubite. Nu sunt lucruri mari, nu sunt cadouri substanțiale, dar sunt gesturi și fapte care spun de la sine cât de iubit și apreciat ești.

Balanță

O persoană de sex opus se ține după tine în primele două săptămâni din luna aprilie și situația devine destul de stresantă pentru că ai impresia că nu mai poți nici să respiri fără știrea ei. Detașează-te cât mai ai timp.

Scorpion

Vrei să-l surprinzi cu ceva deosebit pe omul care ți-e alături, dar se pare că reușești să și gafezi destul de mult. Ai noroc că partenerul are simțul umorului și detensionează imediat situația, astfel încât nu te simți penibil.

Săgetător

Chiar dacă nu ai fi crezut niciodată, se pare că partenerul de viață se mai întâlnește cu cineva. Nu ai certitudinea că este așa, iar din acest motiv te frămânți mult și cauți să îl surprinzi, provocându-l la tot felul de discuții și chiar urmărindu-l.

Capricorn

Nu prea îți stă în fire să faci cadouri persoanei iubite, dar acum simți că așa e cel mai bine. Vezi un lucru drăguț despre care știi sigur că îi va plăcea și visezi la momentul în care i-l vei oferi. Luna aprilie îți aduce multă magie și fericire în cuplu.

Vărsător

În aprilie, surprizele se țin lanț; din păcate, nu toate sunt plăcute. Partenerul de viață este când foarte atașat de tine și atent, când rece și individualist, astfel încât nu știi ce să mai crezi. Se pare că vina nu este la tine, așa că nu te mai acuza…

Pești

Ești invitat în aprilie într-o excursie de către persoana iubită și vei avea parte de cele mai frumoase momente petrecute în doi. Poate se va lăsa și cu planuri serioase de viitor sau poate plutește în aer vestea unui copil pe care îl veți avea, potrivit clair.ro.