Horoscop aprilie 2024. Cele 4 zodii care vor fi pe val luna aceasta, chiar dacă Mercur este retrograd

Între 1 şi 25 aprilie, planeta Mercur va fi în mişcare aparent retrogradă. De regulă, acest eveniment astrologic ne predispune la a fi mai irascibili, mai neatenți, mai predispuși la certuri cu cei din jurul nostru.

30 mart. 2024, 23:34
Horoscop aprilie 2024. Cele 4 zodii care vor fi pe val luna aceasta, chiar dacă Mercur este retrograd

Horoscop aprilie 2024. În perioada în care Mercur este retrograd, recomandat ar fi să nu luăm decizii importante și să încercăm să fim cât mai calmi posibil, deoarece această perioadă astrală este una predispusă conflictului, oricât de neînsemnat ar fi motivul care duce la declanşarea lui.

Dar în timp ce unii nativi se vor certa, alţii vor fi pe val şi o vor duce mai bine ca niciodată din multe puncte de vedere. Norocoşii lunii aprilie sunt Taurii, Racii, Capricornii şi Vărsătorii.

Horoscop aprilie 2024 TAUR

Taurul intră într-o perioadă de reînnoire. Reuşeşte, în sfârşit, să se bucure de viaţă.  Încet, dar sigur, acest nativ culege roadele unei perioade extrem de grele. La orizont poate apărea o nouă iubire.

O transformare personală este inevitabilă. Cât despre sectorul financiar, se pare că aprilie este cea mai bună lună a Taurului din punct de vedere financiar! Cea mai bună zi din aprilie pentru Taur: 20 aprilie.

Citeste si Horoscopul „băftoşilor”. Singurele zodii care au succes garantat 100% până la finalul anului 2024

Horoscop aprilie 2024 RAC

Eforturile îndelungate ale Racului sunt, în sfârşit, răsplătite. Aceşti nativi vor reuşi, în aprilie, să se desprindă de oamenii vizavi de care dezvoltaseră o anumită dependenţă. Nu se vor mai teme de angajamentele pe termen lung, indiferent că acestea privesc planul sentimental sau cel profesional.

Dacă va întâlni dragostea şi o va trăi fără să se teamă, şansele unei relaţii de lungă durată sau chiar ale întemeierii unei familii sunt maxime. Cea mai bună zi a Racului: 23 aprilie.

Horoscop aprilie 2024 CAPRICORN

În aprilie, Capricornul are inima şi mintea larg deschise şi este mai dispus ca niciodată să experimentezi: relaţii, activităţi. Acest nativ va descoperi cât de importantă este liniştea.

Îşi va da seama ce înseamnă liniştea atunci când va renunţa să mai încerce să controleze oamenii din jur şi lucrurile care i se întâmplă. Iar contextul astral din aprilie îl va ajuta să conştientizeze că, de fapt, nu stă în puterea lui să controleze nimic. Cea mai bună zi a Capricornului: 28 aprilie.

Citeste si Cele mai norocoase zodii în luna APRILIE. Visurile le devin realitate

Horoscop aprilie 2024 VĂRSĂTOR

Viaţa îi zâmbeşte Vărsătorului la mijloc de primăvară. Popularitatea acestui nativ atinge apogeul. Îi vor fi recunoscute eforturile, iar ideile lui vor fi apreciate. Originalitatea și perseverența lor vor fi remarcate.

Viaţa li se poate schimba în bine începând din această lună. Totul este să profite de oportunităţile care li se oferă, indiferent că vorim despre planul amoros sau despre cel profesional! Cea mai bună zi a acestui nativ: 30 aprilie.