Horoscop APRILIE 2024. Începe cea mai puternică lună din an, zodiile simt că totul se întâmplă cu viteză cuantică

Avem și unul dintre cele mai așteptate tranzite ale anului. Jupiter și Uranus se întâlnesc în Taur pe 21, iar ultima dată când aceste planete s-au reunit a fost în 2010.

30 mart. 2024, 07:06
Horoscop APRILIE 2024. Începe cea mai puternică lună din an, zodiile simt că totul se întâmplă cu viteză cuantică

Horoscop APRILIE 2024. Aceasta este una dintre cele mai mari luni astrologice ale anului, iar timpul poate avea impresia că se mișcă cu viteza cuantică. Nu numai că suntem în sezonul eclipselor – care este întotdeauna un indicator al momentului în care zeii și zeițele la îndemână trag sforile de marionetă ale destinelor noastre – și primul Mercur retrograd din 2024 începe și în zodia Berbec pe 2 aprilie. Deci, inutil să spunem, horoscoapele tale din aprilie 2024 vor fi unul mare.

Avem și unul dintre cele mai așteptate tranzite ale anului. Jupiter și Uranus se întâlnesc în Taur pe 21, iar ultima dată când aceste planete s-au reunit a fost în 2010. Imaginează-ți pe Jupiter ca un povestitor cosmic, țesând narațiuni despre lumea noastră și evoluția ei poetică, în timp ce Uranus servește drept catalizator pentru provocarea normelor și revoluționare.

Pe măsură ce acești giganți planetari se unesc în semnul Taurului, lumea s-ar putea aștepta la unele schimbări globale volatile, în special pe piețele financiare și abordarea noastră față de criza climatică. Nu este o coincidență că această conjuncție se aliniază cu începutul sezonului Taur pe data de 20, care coincide cu Ziua Mondială a Pământului. Cum să navighezi pe acest teren cosmic? Controlează ceea ce ai în mâinile tale și lasă destinul să facă restul. Când ai îndoieli, spune rugăciunea de seninătate dimineața doar pentru a fi în siguranță!

Horoscop APRILIE 2024. Berbec
Acest ciclu retrograd al lui Mercur începe pe data de 2 în zodia ta, așa că este un moment important pentru tine să reflectezi la modul în care ai călătorit cu adevărat prin viață în propriile tale condiții. Și dacă nu ai făcut-o, este timpul să iti asumi pe deplin locul în care vrei să ajungi și cum vei ajunge acolo. Ultima dată când l-am avut pe Mercur retrograd în Berbec a fost în primăvara anului 2017, așa că arunca o privire înapoi și vezi ce teme și tipare au apărut în acea perioadă. Deși ciclul se încheie pe 25, perioada de umbră se prelungește pentru încă două săptămâni. Esti deschis la schimbare? Eclipsa de Lună Nouă din 9 aprilie în Berbec oferă o oportunitate puternică de a-ti imagina cum vrei să iti fie viitorul. Fie că trăiești în Mexic pentru a-ți deschide afacerea de panificație acasă. Renunța la ceea ce nu a funcționat și muta pălăria cinică în lateral.

Horoscop aprilie 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul. Zilele cu impact pentru fiecare zodie

Horoscop APRILIE 2024. Taur
Aceasta este o lună importantă pentru tine. Nu numai că eclipsa de Lună Nouă din Berbec cade în casa ta din subconștient pe 9, dar te îndeamnă și să realizezi cât de mult din darurile și talentele tale ai ascuns lumii. Oricare ar fi eclipsa la care te trezește noaptea să te gândești, o poți pune în acțiune doar două săptămâni mai târziu. Jupiter și Uranus în Taur se reunesc pe 21 aprilie, marcând un punct de cotitură esențial în a păși în autenticitatea ta. Este o lună cu noi începuturi radicale, dar implică și luarea unor alegeri esențiale cu privire la ceea ce trebuie distribuit, astfel încât să te poti investi pe deplin timpul și resursele în această nouă poveste care se desfășoară.

Horoscop APRILIE 2024. Gemeni
Jupiter își încheie călătoria prin a 12-a ta casă, unde a fost în ultimul an, ajutându-te să intri în contact cu esența ta spirituală. Ajutându-te să pui întrebările potrivite despre ce înseamnă să trăiești o viață cu un scop și intenționat. De fapt, este posibil să te fi înscris la un număr neobișnuit de cursuri de meditație. Și dacă ai noroc luna aceasta, s-ar putea să aduci un mentor la ușa ta. Ia această lună ca un sezon de pregătire, pentru a studia tot ce ai învățat, mai ales că eclipsa de Lună Nouă din Berbec aterizează în casa viselor și a dorințelor tale pe 8. Luna viitoare, Jupiter se mută în Gemeni, ceea ce va fi un moment de vârf pentru a pune în practică temele pe care le-ai învățat.

Zodiac chinezesc weekend 30-31 martie. Karma pozitivă la final de lună, plusuri în amor şi câştiguri financiare

Horoscop APRILIE 2024. Rac
Mercur retrograd bate la ușa sectorului tău de carieră pe data de 2, așa că fă-ți diligența necesară și verifică-ți munca, astfel încât să nu ratezi niciun detaliu cheie. În primele trei săptămâni, nu iti asuma prea multă muncă și treci cu atenție prin obiectivele de carieră pe care ti le-ai stabilit la începutul anului. Ce intenții necesită rafinare? Trebuie să stai cu câțiva dintre ei mai mult înainte de a fi gata să preiei controlul? Fii cu ochii pe 21 aprilie, deoarece conjuncția Jupiter/Uranus are loc în sectorul tău de rețea. Nu ezita să accepti invitații neașteptate în acest timp, deoarece acestea pot duce la oportunități interesante și noi conexiuni.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro