Horoscop aprilie: Zodiile cu noroc în dragoste

Horoscopul lunii indică faptul că există trei zodii super norocoase în dragoste în aprilie.

02 apr. 2014, 12:58
Horoscop aprilie: Zodiile cu noroc în dragoste

LEU

Planetele Venus şi Marte aduc energie pozitivă în viaţa emoţională a Leilor. Pasiunea, stabilitatea şi armonia va domina viaţa de cuplu.

Horoscopul sexual al lunii aprilie

Cei mai norocoşi în dragoste vor fi nativi singuri din Leu. Dragostea apare fulgerător, iar planetele se aliază astfel încât să le fie mai uşor să-şi găsească sufletele pereche, scrie garbo.ro.

RAC

VIaţa de cuplu a Racilor este protejată de Venus, planeta dragostei, şi Saturn, planeta loialităţii şi stabilităţii. Sunt favorizate căsniciile, dar şi relaţiile de dragoste.

Horoscop. Viciul care îţi poate distruge viaţa, în funcţie de zodia ta

Nativii Rac care nu sunt încă într-o relaţie au şanse mai mult decât mare să găsească pe cineva interesant în cadrul unui eveniment special, precum o nuntă în familie sau o călătorie în ţară sau străinătate la o rudă sau un prieten drag, completează garbo.ro.

PEŞTI

Aprilie este luna dragostei pentru Peşti, fiind o perioadă norocoasă în care vor găsi dragostea şi vor câştiga inima persoanei pe care o iubesc. După întâlnirea cu această persoană specială, nu vei mai fi niciodată la fel, iar concepţiile tale despre dragoste vor fi schimbate din temelii.

Horoscop. Cât de mult fugi de singurătate, în funcţie de zodia ta

Nativii care au deja o relaţie se vor bucura de o viaţă de cuplu bogată şi intensă, în care primează amuzamentul, plăcerile şi timpul petrecut în doi.