HOROSCOP ARBORICOL: Tu ce copac eşti?

Astrologia conventionala este formata din semne ce reprezinta animale mai mult sau mai putin fioroase. Va prezentam o varianta "vegetala" a horoscopului. Afla ce copac esti, potrivit zodiacului arboricol.

12 dec. 2013, 20:52
HOROSCOP ARBORICOL: Tu ce copac eşti?

Mar – Dragoste

Date: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie

Incantator, atractiv, cu o aura placuta, este o fire aventuroasa, careia ii place flirtul, este sensibil si intotdeauna indragostit. Vrea sa iubeasca si sa fie iubit, este un partener tandru si credincios. Foarte generos, cu talente stiintifice. Traieste in prezent, ii place sa filosofeze.

Frasin – Ambitie

Date: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie

Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambitios, inteligent si talentat. Nu-i plac criticile si obisnuieste sa se joace cu focul. Este o persoana de incredere, credincioasa si un partener de viata prudent, care actioneaza mai mult dupa ce-i dicteaza creierul decat dupa ce-i spune inima.

Fag – Creativitate

Date: 22 decembrie

Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Isi organizeaza cu grija viata si cariera, este materialist, strangator, nu risipeste banii. Nu se implica in actiuni riscante daca nu are ceva de castigat, are grija de corpul sau, este un companion excelent si un lider performant.

Mesteacan – Inspiratie

Date: 24 iunie

Vivace, atractiv, elegant, prietenos, modest. Nu-i plac excesele de niciun fel, nu e pretentios si uraste tot ce este vulgar. Se da in vant dupa aventurile in natura. Este calm si nu foarte pasional, insa plin de imaginatie. Reuseste sa creeze in jurul sau o atmosfera calma si prietenoasa.

Cedru – Incredere

Date: 9-18 februarie; 14-23 august

Frumos, mandru, stie ce vrea si se adapteaza perfect in orice conditii. II place luxul, este usor arogant si se poate uita de sus la unii oameni. Are o incredere de sine fantastica, este determinat si putin nerabdator. Ii place sa ii impresioneze pe ceilalti cu talentele sale. Are un optimism molipsitor si obisnuieste sa ia foarte repede deciziile.

Castan – Onestitate

Date: 15-24 mai; 12-21 noiembrie

Desi este foarte frumos, nu vrea sa atraga atentia. Are un simt dezvoltat al dreptatii, este un diplomat innascut, insa se irita destul de usor, de multe ori din pricina lipsei de incredere de sine. Cateodata isi da aere de superioritate si se simte neinteles de ceilalti. Are dificulati in a-si gasi un partener de viata.

Chiparos – Credinta

Date: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august

Puternic, musculos, se adapteaza in orice conditii, ia de la viata tot ce e mai frumos, este optimist si multumit cu el insusi. Nu-i place singuratatea, este un amant pasional, credincios. Totusi, este temperamental, nu tine cont de reguli si vrea tot timpul mai multi bani si mai multe informatii.

Ulm – Noblete

Date: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie

Placut, modest, nobil, vesel, dar totusi neiertator, ii place sa conduca, nu sa fie condus. Este onest, credincios, ii place sa ia decizii in locul altora. Este generos, are un simt practic si al umorului foarte dezvoltate.

Smochin – Sensibilitate

Date: 14-23 iunie; 12-21 decembrie

Este foarte puternic, independent, nu ii admite sa-l contrazici. Se bucura de viata si de familie, ii plac copiii si animalele. Ii place sa leneveasca, este inteligent si are simt practic. Are un simt al umorului dezvoltat si ii place sa socializeze.

Brad – Mister

Date: 1-11 ianuarie; 5-14 iulie

Este o persoana sofisticata, demna, caracterizata prin bun gust, dar totusi incapatanata, cu schimbari bruste de dispozitie. Ii place tot ce este frumos. Este egoist, dar se schimba cand vine vorba despre cei tragic. Foarte ambitios, talentat, de incredere. Are multi prieteni, dar si multi dusmani.

Alun – Iesit din comun

Date: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Incantator, nepretentios, foarte intelegator, stie cum sa faca o buna impresie. Este un luptator activ pentru cauze sociale, foarte popular, are un simt al dreptatii dezvoltat. Etes un amant cinstit, onest, tolerant, dar foarte capricios.

Carpen – Bun gust

Date: 4-13 iunie; 2-11 decembrie

Frumos, preocupat de aspectul sau, caracterizat prin bun gust. Nu este egoist, ii face viata cat mai confortabila posibil, duce o viata linistita si disciplinata. Este in cautarea unui partener dragastos si inteligent. Nu are incredere in oameni si nu este foarte sigur in deciziile sale.

Lamai – Indoiala

Date: 11-20 martie; 13-22 septembrie

Accepta tot ce-i aduce viata, nu ii place sa se certe. Uraste stresul si lenea. Face sacrificii pentru prieteni. Are multe talente, insa nu este suficient de ambitios pentru a le dezvolta. Este genul care se plange constant, este foarte gelos, totusi un partener de viata credincios.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro