Horoscop: Arta seducţiei în funcţie de zodie. Fă-l să viseze numai la tine!

Horoscop: Ai pus ochii pe un barbat, dar nu stii cum sa-i atragi atentia asupra ta? De cele mai multe ori noi, femeile, avem tendinta sa ne incurcam in detalii atunci cand dorim sa facem o noua cucerire. Este foarte important sa stii cum sa te pui in valoare si sa scoti la inaintare cele mai bune "arme", pentru a te asigura ca barbatul pe care ai pus ochii iti va pica in "plasa". Pe langa noroc, trebuie sa mai tii cont si de zodia in care te-ai nascut, pentru ca numai asa vei sti care sunt cele mai bune metode prin care poti face o cucerire.

21 mart. 2014, 08:44
Horoscop: Arta seducţiei în funcţie de zodie. Fă-l să viseze numai la tine!

Berbec

Nu esti o fire prea vorbareata si tocmai de aceea iti este destul de greu sa faci o noua cucerire. Chiar daca comunicarea nu este punctul tau forte, astrele te-au inzestrat cu cateva calitati care nu pot fi trecute foarte usor cu vederea. Profita de voluptatea trupului tau si adopta o atitudine increzatoare. Si nu uita de hainele mulate, ele te pot ajuta sa iesi in evidenta si sa atrgi privirile asupra ta mai ceva ca un magnet.

Taur

De cele mai multe ori, iti lipseste increderea in propria sexualitate, asa ca nu te avanti mereu sa faci noi cuceriri. Dar, trebuie sa stii ca ai anumite calitati care nu se intalnesc la alte femei, asa ca de ce nu ai profita de ele? Daca femeia Berbec nu se pricepe la vorbe, tu esti o adevarata maestra si in mod sigur stii cum sa-i vorbesti unui barbat, in asa fel incat sa-i starnesti chiar si cele mai deocheate ganduri.

Gemeni

Esti foarte jucausa, sociabila, libertina, asa ca te poti folosi de toate aceste calitati pentru a face o cucerire. In momentul in care esti pusa fata in fata cu barbatul de care iti place, ai tendinta sa te pierzi putin. Insa, incearca sa privesti orice situatie ca pe un joc, in care tu esti singura persoana care poate iesi invingatoare. In plus, ce poate fi mai amuzant si mai placut decat o „joaca”?

Citeşte mai mult pe ele.ro