Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă influenţele

HOROSCOP. Este una dintre cele mai dificile săptămâni ale lunii mai din cauza numeroaselor aspecte astrale tensionate care vor avea loc.

25 mai 2015, 14:25
Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă influenţele

Luni, 25 mai – Venus în Rac cuadratură Uranus; Marte cudratură Neptun
Cuadratura dintre Venus şi Uranus va aduce o schimbare neaşteptată şi radicală într-o chestiune legată de bani sau relaţia amoroasă. Iar cudratura dintre Marte şi Neptun va înrăutăţi şi mai mult situaţia pentru că îţi oferă sentimentul că nu poţi face nimic pentru a îndrepta lucrurile. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi, mai ales, să nu te învinovăţeşti.

Miercuri, 27 mai – Mercur retrograd conjucţie Marte
Vineri, 29 mai – Mercur retrograd cuadratură Neptun
Sâmbătă, 30 mai – Soarele conjuncţie Mercur retrograd
Miercuri, Mercur retrograd va forma o conjuncţie cu Marte, iar vineri o cudratură cu Neptun. Apoi duminică Soarele va forma o conjuncţie cu Mercur. Toate aceste aspecte îţi oferă ocazia de a reveni asupra unei chestiuni importante legate de comunicare care ţi-a produs o stare de confuzie în urmă cu câteva săptămâni. Poţi îndrepta lucrurile, dar vei resimţi din plin sumedenia de gânduri şi griji care ţi-au invadat mintea în toată această perioadă.

Duminică, 31 mai – Soarele cuadratură Neptun
Nivelul tău de energie va fi puternic afectat de acest aspect. Te vei simţi lipsită de vitalitate, dar partea bună este că acest aspect este benefic chestiunilor de ordin spiritual. Este ziua perfectă în care să-ţi cauţi liniştea interioară, în care să te deconectezi şi să te relaxezi.

Sursa: eva.ro