HOROSCOP AstroCafe AUGUST 2017: Oboseala, renunţare la tot şi regrete mari pentru două zodii!

Citeste horoscopul complet AstroCafe al lunii August 2017.

30 iul. 2017, 07:40
HOROSCOP AstroCafe AUGUST 2017: Oboseala, renunţare la tot şi regrete mari pentru două zodii!

Berbec

Relaţiile amoroase şi cele de prietenie sunt foarte încercate de-a lungul acestei luni. Finaluri şi începuturi, însă toate punctate cu note bizare. Se răstoarnă bunul mers al oricărei relaţii de acest fel şi nimic nu va mai fi ca înainte. Discuţii de anvergură, posibil reluarea unor acţiuni comune cu unele persoane dragi, dar şi controverse pe măsură. La serviciu este mult de lucru, iar colegii îţi cam obstrucţionează munca şi elanul. Se recomandă prudenţă la tot ce ţine de documente, echipamente de lucru, comunicare, pentru că sunt posibile avarii şi dialoguri sterile. Bazează-te numai pe eforturile tale. Unele afecţiuni pot recidiva în special cele cardiace şi cele legate de sistemul digestiv. Odihneşte-te conştient şi lasă grijile deoparte! 

Taur

Evenimentele principale ale lunii se vor regăsi în segmentul domestic şi în cel profesional. La serviciu, probabil că din cauza remuneraţiei precare sau a beneficiilor nesatisfacătoare iei decizii majore privitoare la finalizarea unei etape importante. Totuşi fii prudent în relaţiile cu şefii, pentru că sunt posibile discuţii aprinse şi retragerea unor responsabilităţi care te puneau cumva într-o postură de conducere. Acasă, în familie este multă forfotă, discuţii şi acţiuni domestice importante cu efecte pe termen lung. Se conturează o nouă etapă fie prin schimarea reşedinţei, fie prin vânzarea sau achiziţionarea unor bunuri patrimoniale scumpe. Verifică atent instalaţiile de foc şi de aer din spaţiu locativ, deoarece sunt posibile avarii serioase.

Gemeni

Foarte dinamice sunt relaţiile cu anturajul apropiat pe tot parcursul acestei luni. Discuţii purtate pe tonuri înalte, controverse, călătorii pe distanţe scurte pentu a rezolva diverse personale şi profesionale, un amalgam de stări, trăiri, senzaţii şi emoţii dificil de urmărit şi controlat. Este vremea să-ţi stabilizezi sistemul valorilor morale şi spirituale după care îţi ghidezi viaţa şi acţiunile. Desprinde-te din relaţiile toxice şi orientează-te spre oameni noi, progresişti care să te ajute să evoluezi pe toate planurile vieţii. Cultivă gândirea pozitivă, întrucât mentalul este destul de răscolit, fiindu-ţi uneori dificil să relaţionezi cu ceilalţi. În a doua parte a lunii se lămuresc relaţiile parteneriale, unele finalizându-se definitiv.

Rac

Se conturează noutăţi financiare pe tot parcursul perioadei analizate. Se încheie o etapă de câştig de la şi prin alţii, asta însemnând că se pot reozlva moşteniri, partaje personale şi profesionale sau se pot lămuri demersuri legate de instituţii financiare. Este nevoie de prudenţă şi discernământ vizavi de tot ce ţine de cheltuieli şi investiţii, întrucât există o tendinţă de a exagera sau de a te grăbi. Se deschide o nouă etapă de câştig din munca desfăşurată la un job, fiind posibil fie sarcini de lucru noi care îţi măresc, în timp, veniturile, fie apare o ofertă de colaborare deosebită. Dar, în umbră există interese meschine şi nu este chiar ceea ce pare. Analizează pe îndelete totul şi evită deciziile majore mai ales după 13 August. 

Leu

Este cea mai importantă perioadă din acest an pentru tine, deoarece energia sa te predispune la schimbări majore pe toate planurile vieţii. Rezervă momente, zile în care să te gândeşti numai la cum doreşti să se defăşoare viaţa ta de acum încolo, vizualizează intens asta cu cele mai mici detalii şi ai încredere că Universul îţi va răspunde pe măsură. Totul este să eviţi exagerările şi implicarea în treburile celorlalţi. Pe de altă parte, sănătatea întregului organsim este fluctuantă, fiind posibile manifestarea unor afecţiuni ale sistemului circulator, ale inimii, ale ochilor sau ale coloanei vertebrale. Odihneşte-te conştient şi plimbă-te mai mult în aer liber. Finaluri clare în relaţiile parteneriale, fie că este vorba despre o relaţie matrimonială, fie despre una profesională.

Fecioara

O perioadă în care este bine să fii discret, să-ţi rezolvi treburile personale departe de ochii şi urechile curioşilor şi nu în ultimul rând să te ocupi de sănătatea şi îngrijirea ta personală. Există conflicte în umbră creionate de unii colegi din câmpul muncii. De aceea, fereşte-te de aceste persoane şi evită să-ţi povesteşti slăbiciunile chiar oricui. Deocamdată pare că femeile îţi sunt prietene, dar este doar o aparenţă. Se pot accentua afecţiuni legate de sistemul circulator, de inimă, de coloană vertebrală şi de ochi, deci ascultă-ţi semnalele organismului şi ia-le în serios. În plan profesional se conturează un final de etapă, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru importante, fie prin modificarea termenilor şi condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro