Horoscop Astrocafe.ro 10-16 iulie: La ce zodie există posibilitate de divorţ, cine are parte de schimbări radicale

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 10-16 iulie 2017, potrivit AstroCafe.ro: La ce zodie exista posibilitate de divort, cine are parte de schimbari radicale.

10 iul. 2017, 20:28
Horoscop Astrocafe.ro 10-16 iulie: La ce zodie există posibilitate de divorţ, cine are parte de schimbări radicale

Berbec

Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile pentru a-ți îndeplini proiectele personale și profesionale. Rezervă momente de odihnă, detașează-te de tot și toate, dar îngriijește-ți serios sănătatea. Evită discuțiile și acțiunile obositoare! Totuși, gândește-te la planuri de călătorie, fie de agrement, fie pentru dezvoltare profesională.

Taur

Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefi, cu oficialități, prezentări profesionale de anvergură, dar și controverse sau situații dificil de gestionat la prima vedere. Este bine să-ți pregătești temeinic aparițiile și dialogurile cu ceilalți, întrucât unii îți vor pune bețe în roate. Neplăcerile apar de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este posibil ca tu să depui eforturi deosebite în câmpul muncii, dar plata să fie necorespunzătoare. Cineva din anturajul prietenilor sau un protector de la serviciu îți pot oferi informații și sfaturi utile. Reține ce ți se spune și operează acele schimbări de care ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.