Horoscop august 2015. Cumpenele tale din săptămâna 27 iulie-2 august. Află ce spun astrele!

HOROSCOP AUGUST: Nativa din Săgetător nu va întâmpina probleme în această perioadă, însă nici nu se poate spune că totul merge exact aşa cum şi-ar dori.  

24 iul. 2015, 04:46
Horoscop august 2015. Cumpenele tale din săptămâna 27 iulie-2 august. Află ce spun astrele!

LEU

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă ar fi bine să te ocupi mai atent de starea ta de sănătate. 

Nimic nu te poate opri din drum atunci când îţi propui ceva, iar astrele vor ţine cu tine pe parcursul acestor zile. Curajul este cuvântul cheie, însă doar uneori riscul înseamnă câştig!
 
FECIOARĂ
 
E posibil să întâmpini unele probleme de sănătate în această perioadă, şi asta din cauza oboselii şi stresului de la locul de muncă.
 
Vei avea parte şi de dezamăgiri, însă nu amoroase, dezamăgiri de care vei uita cu ajutorul prietenilor şi a partenerului de viaţă. Fă-ţi un program strict de somn şi de masă!
 
BALANŢĂ
 
E posibil să te simţi destul de rău în această săptămână, mare parte a timpului stând ori în pat, ori la doctor.
 
Excesele îşi vor spune cuvântul, iar viciile pe care le ai nu te ajută deloc la însănătoşire. Încearcă să adopţi un stil de viaţă mai echilibrat şi să nu te laşi manipulată de cum îşi trăiesc alţii viaţa.
 
SCORPION
 
Eşti destul de nemulţumită de iubitul tău şi din această cauză certurile vor fi la ordinea zilei.
 
Nu te poţi abţine să nu faci reproşuri mereu, chiar dacă uneori nu este deloc cazul. Ai ajuns în acel punct în care nu mai poţi tolera nimic şi nu mai ai răbdare să depui eforturi pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească între voi.
 
SĂGETĂTOR
 
Nu vei avea parte de cumpene în această săptămână, dar nici nu se poate spune că toate merg aşa cum ţi-ai dori.
 
La locul de muncă vei reuşi să ai succes, însă doar datorită eforturilor pe care le depui şi a competenţei cu care îţi faci treaba. Pe plan sentimental îţi place să te plângi din orice, însă la un moment dat vei realiza că este greşit ceea ce faci.
 
CAPRICORN
Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă nu stai prea bine la capitolul energie.
 
Este foarte important să ştii cum să îţi distribui resursele, altfel vei ajunge spre weekend să pici lată de cum te pui în pat. Chiar dacă eşuezi uneori pe plan profesional, important este să înveţi din greşeli.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro