HOROSCOP AUGUST 2017: Ce cumpene vei avea în această lună

HOROSCOP AUGUST 2017: Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

31 iul. 2017, 06:53
HOROSCOP AUGUST 2017: Ce cumpene vei avea în această lună

BERBEC

Din fericire, luna august se dovedește a fi una excelentă pentru tine. Nu ai parte de cumpene majore, iar totul merge ca pe roate atât în privința relațiilor amoroase, a banilior sau sănătății. August 2017 este o lună în care vei putea străluci la maximum, fără să ai parte de neplăceri care să-ți umbrească viața.
 
TAUR

În plan personal te confrunți cu unele situații mai tulburi, pe care nu știi cum să le abordezi. Ești obișnuită să rezolvi totul simplu și eficient, fără prea multă dramă și fără exagerări. Cu toate acestea, nu reușești să găsești atât de repede pe cât ai vrea soluții la problemele tale personale, iar asta îți va da o stare neplăcută.
 
GEMENI
 
Poți avea unele mici neplăceri legate de locuința ta sau alte proprietăți pe care le deții. Apar mici detalii pe care nu le-ai luat în seamă, dar care reușesc să-ți dea cumva planurile peste cap. Dacă este vorba de acte, semnarea unor documente sau realizatrea unor contracte, este posibil să te confrunți cu unele piedici.
 
RAC
 
Sănătatea ar putea fi un subiect sensibil pentru nativii din Rac în această lună. Dacă ar putea fi vorba de cumpene, atunci sănătatea este principalul motiv de îngrijorare, în special în prima parte a lunii august. Ai grijă să nu te lași dusă de val și să faci excese de tot felul, care apoi te pot costa mult.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro
 

loading...