Horoscop august 2017: Cum stai cu dragostea în această lună

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.

27 iul. 2017, 07:32
Horoscop august 2017: Cum stai cu dragostea în această lună

HOROSCOP AUGUST 2017 BERBEC

Luna august este una de o importanță majoră pentru tine din punct de vedere sentimental. Ai toate șansele să trăiești clipe de neuitat, indiferent dacă ești într-o relație sau te afli în căutarea marii iubiri. Astrele sunt de partea ta, iar nivelul atracției tale crește semnificativ. Profită de această perioadă benefică pentru viața ta amoroasă.

HOROSCOP AUGUST 2017 TAUR

Această lună te va obliga să faci o introspecție și să te gândești la ceea ce ar trebui să schimbi în viața ta sentimentală. Ai parte de întâmplări care te pun pe gânduri și te fac să te întrebi dacă nu cumva este cazul să aduci unele schimbări în viața ta de cuplu sau în abordarea față de persoanele de sex opus. În orice caz, este o lună în care ai ceva de învățat. 

HOROSCOP AUGUST 2017 GEMENI

Nu se anunță schimbări semnificative pentru tine în plan amoros pentru luna august. Relația cu persoana iubiă rămâne una stabilă, deși s-ar putea să fie presărată pe alocuri cu unlele neînțelegeri și mici conflicte. Dar tu și partenerul de viață vă comportați ca o echipă, fiind concentrați asupra unor scopuri comune pe care trebuie neapărat să le realizați. Dacă ești în căutarea unei perechi, ai șanse mari să o găsești luna aceasta.

HOROSCOP AUGUST 2017 RAC

Luna august se va dovedi a fi una dintre cele mai bune pentru tine din punct de vedere amoros. Astrele par să0și fi dat mâna pentru a te ajuta să ai parte de unele momente extrem de frumoase alături de persoana iubită. Ești și mai drăgăstoasă ca de obicei, iar ca într-un cerc vicios pozitiv, asta atrage și mai multă afecțiune din partea jumătății tale. În cazul în care ești singură, atracția sporită de care dai dovadă în această lună te poate ajuta să găsești persoana potrivită.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro