HOROSCOP AUGUST 2017 MIHAI VOROPCHIEVICI: O lună de aventuri amoroase, cheltuieli peste buget şi sănătate de fier

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru luna august. Luna August e plina de prevazut, nu are extreme. Vine ca o protectie generala asupra tuturor romanilor. Toti romanii sunt protejati la total general. Acum fiecare cu protectia lui, mai mult sau mai putin. 

30 iul. 2017, 07:30
HOROSCOP AUGUST 2017 MIHAI VOROPCHIEVICI: O lună de aventuri amoroase, cheltuieli peste buget şi sănătate de fier

HOROSCOP AUGUST 2017 MIHAI VOROPCHIEVICI:

BERBEC – Are o luna de actiune. Sunt rugati sa lase la o parte toate starile, toate fricile, toate grijile legate de trecut. Sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna. 

TAUR – O luna pacatoasa. Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire, trebuie sa fie precauti, prevazatori in tot ce intreprind.

GEMENI – Au o luna de plimbareala, de aventuri, de voiaje. Pot pleca in turneu sau unde vor ei. Faceti-va bagajele.

RAC – Vor avea o luna in care vor afla tot felul de adevaruri importante care le pot schimba sau le pot marca viata.

LEU – Au o luna de tumult, de explozie. Trebuie sa fiti calmi si toate se rezolva, nu dati curs provocarilor.

FECIOARA – I se propune sa aiba un salt rapid calitativ in existenta. Fecioarelor, treceti la treaba. Mai spuneti si „Da”. Daca trece August, vin ploile lui Septembrie.

BALANTA – Au o luna cu multe mesaje, cu multa comunicare. Din toate zonele, si telefoane, si mailuri. E agitatie, dar mesajele sunt foarte importante.

SCORPION – Sunt pregatiti sa inceapa o viata noua. Aveti tot ce va trebuie in toate planurile. Nu cascati gura.

SAGATATOR – Au o luna de aventuri amoroase, dragoste inalta, dragoste noua fierbinte, sau poate doua.

CAPRICORN – Nu e sfatuit sa faca demersuri. Trebuie sa aiba rabdare. Toate lucrurile bune sunt facute pentru cei care stiu sa astepte.

VARSATOR – Sunt pusi in situatia sa-si consolideze pozitia in toate planurile: in casa, in familie, in societate si la serviciu.

PESTI – Pot gasi rezolvari la toate problemele care ii framanta, discutand cu cei apropiati. Pot sa-si puna biletele cu dorintele care vor sa se implineasca si sa traga trei dintre ele. 


loading...