HOROSCOP AUGUST 2018: 3 zodii cu noroc colosal, se anunţa o lună explozivă

Luna august se anunta una foarte profitabila pentru cativa nativi. Totul le merge ca pe roate si au sanse mari sa incaseze profituri uriase. Iata care sunt cele mai norocoase zodii in luna august:

25 iul. 2018, 07:42
HOROSCOP AUGUST 2018: 3 zodii cu noroc colosal, se anunţa o lună explozivă

Berbec

Succes ca acum n-ai avut niciodata. August este o luna cu noroc, iar banii vor veni din toate directiile. Iti permiti sa cheltuiesti dupa pofta inimii fara sa ramai fara resurse. La serviciu, energia si generozitatea ta sunt apreciate de catre sefi, care decid sa iti ofere drept recompensa un concediu binemeritat.

Rac

Trebuie sa iti canalizezi fortele in aceasta luna pentru a pune mana pe o mostenire sau pe o finantare in urma unui proiect pe care l-ai intocmit vara aceasta. Din fericire, daca te agiti intr-un mod pozitiv, ai mari sanse sa intri in posesia banilor. Ai putea face o achizitie importanta, o investitie rentabila. Nu te grabi in luarea niciunei decizii.

Leu

Popularitatea ta este in crestere, motiv pentru care si parteneriatele care se contureaza in aceasta perioada au mai mult succes. Nu este exclus sa reapara in atentie o colaborare mai veche. Norocul cel mai mare se contureaza in a doua jumatate a lunii, cand ai sansa sa castigi o suma importanta de bani care te va ajuta sa iti reglezi situatia financiara.