Horoscop august 2018: Eşti curios să citeşti ce îţi rezervă ultima lună de vară? Cine termină sezonul pe plus, cine are restanţe

Horoscopul verii – O, vara, anotimpul visării, al plimbărilor lungi pe plajă și al nopților călduroase. Nu știu ce credeți voi, însă, pe mine, vara mă face să cânt, să râd, să fiu pozitivă și să eman energie pozitivă prin toți porii.Tocmai din acest considerent, ne-am gândit că v-ar plăcea să citiți horoscopul verii și să aflați cum se va desfășura acest anotimp, pentru fiecare zodie în parte. Anul acesta, vara începe pe 21 iunie și își ia la revedere pe 21 septembrie, iar caruselul astrelor, din vara aceasta sună cam așa: începem vara cu iubirea Racului și o încheiem în modul analitic al Fecioarei.

08 aug. 2018, 08:35
Horoscop august 2018: Eşti curios să citeşti ce îţi rezervă ultima lună de vară? Cine termină sezonul pe plus, cine are restanţe

Berbec

Începutul verii te prinde gândindu-te la problemele din viața intimă sau din cea a familiei. Este posibil să experimentezi conflicte și probleme amoroase, însă pe la mijlocul verii vei descoperi din nou iubirea.

Apoi, vara își intră în drepturi și începi să emani, în jurul tău, energie pozitivă, vei pleca într-o aventură, care îți va schimba viața.

Ultimele zile ale verii te vor determina să îți pui ordine în gânduri și să descoperi ce vrei, cu adevărat, de la viață.

Taur

Vei începe vara concentrându-te pe nevoile tale. În același timp, te vei concentra și pe a le demonstra celor din jur cât de mult îi iubești, iar oamenii dragi ție nu vor lăsa nerecompensată această iubire.

Îți vei dori să petreci vara în sânul familiei, făcându-ți planuri pentru începutul lui septembrie, moment în care se vor petrece unele schimbări în viața ta amoroasă.

Vara aceasta vei fi spontan și te vei bucura de tot ce îți oferă viața.

Gemeni

Vrei să pornești cu un plus, în latura financiară, vara aceasta. Pentru tine, nimic nu este suficient în carieră, așa că vei sacrifica aproape totul, pentru a ajunge pe cea mai înaltă treaptă socială.

Vei avea probleme la capitolul comunicare, deoarece nu prea ai idee cum să te faci înțeles și, astfel, cei din jur te vor interpreta greșit.

La finalul verii, îți vei redobândi echilibrul și vei continua toamna într-un mod relaxat.

Rac

Începutul verii aduce noi începuturi în viața ta. Tei vei simți inspirat/ă și îi vei îndeplini acele visuri, la care ai sperat mereu. Vei avea susținere din partea familiei și te vei simți iubit/ă. Vara demonstrează căldura pe care o porți în suflet, dar de data aceasta o vei simți și din partea celor din jur.

Vara aceasta vei câștiga și bani, și prieteni, și iubire, deci va fi un anotimp perfect pentru tine.

La finalul verii, te vei folosi de carieră, pentru a-ți exprima ideile!

Leu

Vara începe, pentru tine, sub o formă spirituală crescută. Inuiția nu te va înșela, așa că ar trebui să te bazezi pe ea. Îți vei dori să îți cureți aura și, în același timp, să scoți din viața ta persoanele care nu merg în tandem cu tine.

Mijlocul verii te va prinde îmbrățișând activități noi, care îți vor încânta sufletul și îți vor umple golurile, formate în ultimii ani.

Spre finalul verii, vei avea un eveniment special în familie, care îți va da motive să începi toamna plin de energie.

Fecioară

Te vei vedea pierdut în aglomerație, vei cunoaște oameni noi și vei începe noi proiecte, vara aceasta. Este posibil să ai probleme de adaptare, la început, însă zona ta de confort se va trasa spre mijlocul verii.

Odată intrat într-o nouă zonă de confort, vei realiza că nu ar fi trebuit să ai niciun dubiu, în ceea ce privește luarea vreunei decizii.

Sfârțitul verii te va găsi mândru de ceea ce ai realizat și de faptul că nu ai văzut vara ca pe o simplă vacanță.

Balanță

Începutul verii te prinde concentrat pe imaginea ta. Este posibil să ai impresia că nu primești prea multă atenție, din partea celor din jur, așa că a venit momentul să porți o discuție deschisă cu apropiații tăi.

Odată ce vara te-a cuprins pe deplin, te vei integra mult mai bine în grupul social, din care faci parte și vei înțelege că oamenii nu sunt datori să răspunsă prompt doleanțelor tale.

Vei încheia vara crezând în intuiția ta.

Scorpion

Tu îți începi vara printr-o vacanță, fie ea și scurtă. Ai nevoie de relaxare, deoarece ai muncit din greu, în ultima vreme.

Când te vei întoarce, vei fi plin de energie, iar ideile tale vor fi apreciate la locul de muncă. Acest lucru te va motiva să mergi mai departe.

Când vara se va încheia, vei simți nevoia să stai mai mult în compania oamenilor dragi.

Săgetător

Vara va veni cu multe schimbări, în viața ta. Este posibil să le resimți sub o formă dureroasă, la început, însă era momentul să te dezici de vechile obiceiuri.

Vei pleca într-o călătorie, care îți va demonstra că aveai nevoie de o schimbare, pentru a îmbrățișa altfel viața, iar acest lucru se va întâmpla pe la jumătatea verii.

Sfârșitul verii te va găsi cu planuri noi și un suflu pozitiv.

Capricorn

Este posibil să îți găsești iubirea adevărată, odată cu primele zile ale verii, iar asta te va face să prinzi aripi, în toate domeniile.

Vara ți-o vei petrece revitalizat și plin de speranțe, iar regula după care îți vei conduce viața va fi „gata cu vechiul eu, bine ai venit un nou început!”.

Vacanța ta se va desfășura la finalul verii, pentru a intra cu un tonus pozitiv, în toamnă.

Vărsător

Vara te va inspira, pentru a-ți reintra în formă. Prioritatea ta va fi sănătatea și, este posibil să te dedici pe deplin acestei schimbări.

Zilele trec, iar tu vei descoperi că treptat te-ai schimbat și, ceea ce vedeai ca fiind o realitate, vara trecută, se demonstrează a fi învechit, anul acesta.

La finalul verii vei fi pe deplin un alt om.

Pești

Te bucuri de venirea verii, căci este cel mai frumos anotimp, pentru tine. Profiți de orice oportunitate și nu te dai înapoi de la nimic.

Mijlocul verii te găsește prin în tot felul de activități, de care depinde viitorul tău. Nu lăsa părerile toxice să intre în viața ta și mergi pe drumul tău.

Sfârșitul verii te va găsi cu schimbări majore în viața ta, vei face un pas important în viața amoroasă.