HOROSCOP AUGUST 2018 OANA HANGANU: Ce zodii au noroc în dragoste şi portofelul plin, pentru cine nu se aliniază planetele

Horoscopul lunii august 2018 realizat de astrologul Oana Hanganu pentru toate zodiile. Luna august nu va fi deloc una liniștită pentru Capricorni, dar cei singuri și-ar putea întâlni marea iubire, în timp ce în cuplurile cu vechime s-ar putea lua decizii surprizătoare. itiţi preiziunile pentru fiecare zodie.

02 aug. 2018, 08:06
HOROSCOP AUGUST 2018 OANA HANGANU: Ce zodii au noroc în dragoste şi portofelul plin, pentru cine nu se aliniază planetele

Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Vărsător este marcat de tranzitul retrograd al planetei Marte și de cel al planetei Uranus, care îi patronează pe nativi. Din 7 august, planeta Uranus va intra în mers retrograd în zodia Taur, acționând în sectorul Casei și Familiei din astrograma Vărsătorilor. 

Pentru unii nativi, Uranus retrograd în Taur și Marte retrograd în Vărsător vor tensiona relațiile de familie sau vor grăbi rezolvarea unor situații neclare, legate de un teren, o casă, o moștenire sau de responsabilitățile care revin fiecărui membru de familie în îngrijirea unei rude sau în administrarea unei afaceri de familie.

Vărsătorii, care de obicei sunt foarte generoși și înțelegători, vor acționa cu fermitate și nu vor permite nici amânări, nici promisiuni fără acoperire.
Dar până în 19 august, Mercur va fi retrograd, așa că, în cazul unor acte și contracte, ar fi bine să mai aștepte. Ultima decadă a lunii august va fi mai potrivită pentru demersurile enumerate mai sus.

Altminteri, în plan personal, Marte retrograd în Vărsător îi va ajuta să își ”regăsească” ambiția și să facă schimbările necesare pentru a avea succesul dorit.
Din 13 august, Marte retrograd în Capricorn îi va ajuta să se detașeze, cu adevărat, de trecut și să își rezolve orice restanță.

Iar asta îi va ajuta și în plan partenerial, indiferent că e vorba de mariaj sau de relațiile de colaborare profesională. Chiar și pentru cei singuri sau implicați într-o relație conflictuală sau fără viitor, acțiunea lui Marte retrograd va avea efect benefic pentru că va deschide poarta către o nouă relație, o nouă iubire.

Iar prezența Soarelui în zodia Leu până în 23 august le poate aduce Vărsătorilor întâlnirea cu sufletul-pereche sau un nou început în relația de cuplu actuală.
Un moment decisiv în acest sens va fi Luna Nouă din data de 11 august.
Perioada este cu atât mai importantă cu cât, până în noiembrie, în sectorul Mariajului se află Nodul Nord, legat de karmă și destin. Deciziile, întâlnirile și schimbările de acum sunt karmice.

Din 23 august, Soarele se va muta în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile îi va ajuta pe Vărsători să beneficieze din plin de generozitatea altora, să își plătească datoriile, să găsească finanțări pentru proiectele personale sau să aibă profit din afaceri.
Iar în plan personal, le va accentua farmecul și le va aduce oportunități amoroase.

În plan sentimental, norocul poate veni și de peste mări și țări pentru că, din 6 august și până în 9 septembrie, Venus, planeta iubirii, se va afla în ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor.
Așadar, nativii care își caută jumătatea ar trebui să călătorească mai mult sau să ia parte la evenimente la care sunt prezente și persoane din alte țări. Marea iubire poate să apară și într-un context profesional sau chiar cu ocazia unui concurs sau a unui examen.

Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Pești este dominat de Luna Plină care va avea loc în data de 26 și îi va ajuta pe nativi să își schimbe viața, îndeplinindu-și un vis ori făcând pași concreți în această direcție. Luna Plină din 26 august va avea loc în zodia Pești și va fi un moment foarte important pentru nativii acestei zodii.

Va fi un moment de bilanț, dar și de realism în stabilirea planurilor de viitor. Va fi, de asemenea, un moment decisiv, în care Peștii pot renunța la tot ce îi împiedică să aibă viața pe care o visează. Pot renunța la o relație, la un job, la un stil de a trăi, la obiceiuri, la un hobby etc.

Dar, până atunci, prima săptămână din august va fi favorabilă în plan sentimental pentru că Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Din 6 august, Venus va intra în zodia Balanță și, până în 9 septembrie, va aduce mai multă pasiune în cuplu sau mai multe oportunități amoroase pentru nativii singuri.

Venus în Balanță poate însemna și noroc financiar prin alții, așa că Peștii se pot aștepta la cadouri, prime, comisioane, sponsorizări sau credite pentru proiectele personale.
Totuși, pentru că Mercur va fi retrograd până în 19 august, s-ar putea ca banii promiși să întârzie sau cadoul așteptat să fie rătăcit de curier și să fie nevoie de câteva demersuri suplimentare pentru a-l recupera.

În primele două săptămâni din august, și Mare va fi retrograd și va influența casa Trecutului din astrograma Peștilor. Aceștia sunt sfătuiți să verifice dacă nu au de achitat taxe sau impozite sau alte restanțe.

Din 13 august, Marte retrograd va ajunge în zodia Capricorn și, până la sfîrșitul lunii, îi va ajuta pe nativii Pești să clarifice eventuale prbleme sau dispute cu un prieten sau să recupereze o datorie sau profitul unei afaceri.

În plan profesional, prezența Soarelui în zodia Leu îi va ajuta să se afirme la actualul loc de muncă și să fie promovați sau să își găsească un job mai bun, o zi semnificativă în acest sens fiind cea de 11 august. Atunci va fi Lună Nouă în zodia Leu și în ”casa Profesiei” din astrograma Peștilor.

În același timp, Luna Nouă din 11 august poate fi și momentul în care mulți nativi vor începe o dietă, un alt stil de viață sau vor decide că e  timpul să recurgă la anumite proceduri sau tratamente de întinerire sau să-ți schimbe look-ul.

Din 23 august, Soarele se va muta în zodia Fecioarei și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Mariajului din astrograma Peștilor. Soarele în Leu va aduce ”un suflu nou” în relația de cuplu sau va îndrepta pașii nativilor singuri către viitorul partener de viață.

Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Scorpion anunță schimbări în plan relațional, iar pentru unii nativi, dorința de întoarcere la o fostă iubire sau transformarea unei prietenii într-o poveste de dragoste.  Toate acestea sunt anunțate de tranzitele planetelor Venus (planeta Iubirii) și Uranus (planeta Surprizelor).În prima săptămână din august, planeta Iubirii se va afla în ”casa Prieteniei” din astrograma Scorpionilor. Pentru cei mai mulți dintre ei, asta va însemna relații excelente cu prietenii, dar pentru unii nativi, va însemna îndrăgostirea de un prieten.

Din 6 august și până în septembrie, Venus se va afla în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma Scorpionilor, așa că unii nativi vor dori să se întoarcă la o fostă iubire, în timp ce alții vor avea o aventură. Dar, pentru cei mai mulți Scorpioni, Venus în Balanță va însemna discreție legată de viața personală.

Din 7 august, planeta Uranus va intra în mers retrograd în zodia Taur și va aduce schimbări neașteptate în relația de cuplu, în parteneriatele de afaceri sau în colaborările profesionale ale nativilor.
Deciziile nativilor sau cele ale partenerilor se pot schimba peste noapte, nimic nu va mai părea ”pe termen lung”, iar această nesiguranță va fi accentuată și de tranzitul retrograd al planetei Mercur, până în ziua de 19 august.

Perioada cea mai provocatoare va fi între 13 și 23 august, când se vor face simțite și efectele tranzitului retrograd al planetei Acțiunii, Marte, ajunsă în sectorul Comunicării și contractelor din astrograma Scorpionilor. Perioada amintită poate fi, însă, depășită cu tact și răbdare.

În plan profesional, Scorpionii trebuie să profite de perioada în care Soarele acționează în sectorul Carierei din astrograma lor și care se va încheia la data de 23 august. Atunci Soarele va părăsi zodia Leu și va intra în zodia Fecioară, îndreptând atenția Scorpionilor spre prieteni și spre socializare.

Un moment important în cariera Scorpionilor va fi Luna Nouă din 11 august, care va avea loc în zodia Leu și va fi însoțită de o eclipsă parțială de Soare. Atunci Scorpionii pot primi o ofertă de muncă sau pot afla informații interesante despre un job pe care îl doresc de mul timp.

Dar, cum la momentul de Lună Nouă, Mercur va fi retrograd tot în zodia Carierei, nativilor li se recomandă să nu ia decizii importante în această ”materie.
Din 19 august, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și lucrurile se vor schimba în bine.

În ultima parte a lui august, Scorpionii își vor face mai mult timp și pentru viața sentimentală, iar Luna Plină din 26 august va fi un moment important pentru că va avea loc în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma lor.
Pentru unii nativi, Luna Plină va veni cu motive de împlinire în cuplu, cu dovezi de iubire sau cu vești bune legate de copii. Pentru alții, va aduce întâlnirea cu sufletul-pereche.

Horoscopul integral, pentru fieare zodie, pe oanahoroscop.com