Horoscop august 2018: totul despre bani, sex și sănătate

A venit și luna august, ultima din vara lui 2018. Oamenii încearcă să profite pe ultima sută de metri de acest anotimp călduros. Și astrele sunt de partea nativilor în această perioadă.  

02 aug. 2018, 15:44
Horoscop august 2018: totul despre bani, sex și sănătate

Horoscop august 2018: Berbecul

Berbecul se simte pregătit pentru o schimbare în carieră, dar asta vine la pachet şi cu o modificare a situaţiei financiare. Cu toate astea, în prima parte a lunii, nativul face progrese semnificative. Ba mai mult, este posibil ca alături de un partener să demareze o investiţie pe termen lung. Negocierile se anunţă complicate, haosul nu lipseşte, dar perseverenţa nu strică niciodată.

La capitolul sentimental, Berbecul ar putea să descopere că se simte încă legat de o persoană din trecut şi ar putea relua o relaţie pe care o credea pierdută.

Problemele de sănătate i-ar putea da peste cap planurile. Cum migrenele şi durerile de dinţi par să se intensifice în această perioadă, o vizită la medic şi câteva analize sunt mai mult decât necesare.

Horoscop august 2018: Taurul

Taurul se concentrează pe investiţii în această lună, aşa că situaţia financiară l-ar putea face să renunţe la o proprietate, să iniţieze o vânzare din care simte că are de căştigat.

Emoţional, trece printr-o perioadă grea. Evoluţia persoanei iubite îl nemulţumeşte, îşi doreşte să încerce ceva nou, dar se teme. La orizont se poate arăta oricând o nouă idilă, iar în viitorul parteneriat Taurul are toate şansele să se simtă împlinit şi apreciat, să îşi găsească drumul.

Aceasta este fără îndoială o lună în care totul se schimbă cu repeziciune, iar nativul trece de la extaz la agonie. Nici sănătatea nu îl ajută. Taurul are momente când se simte încercat de anxietate sau de o durere de rinichi, dar şi clipe când pare jovial şi împăcat cu tot ceea ce trăieşte.

Horoscop august 2018: Gemenii

Gemenii obţin noi surse de venit şi se bucură de o creşte financiară substanţială. Fac planuri de călătorie şi sunt hotărâţi să îşi atingă toate obiectivele. După o perioadă în care au simţit din plin gustul dezamăgirii, Gemenii se reinventează şi încep să îşi vadă şi propriul interes. Se simt apreciaţi, iar ofertele curg.

Sentimental nu stau tocmai rău. După ce a realizat câtă incompatibilitate există în relaţia pe care o are, nativul are toate şansele să se simtă ceva pentru o persoană cunoscută de curând, cu alte cuvinte se îndrăgosteşte la prima vedere. De această dată însă, viaţa pare de partea celui născut în Gemeni, pentru că pare să găsească ceea ce a căutat tot timpul.

Cum toate greutăţile se trăiesc însă cu inima când eşti Geamăn, acesta ar putea fi şi organul care să îi trimită cât de curând la medic.

Horoscop august 2018: Racul

Nativul Rac se va bucura de un nivel crescut al veniturilor, pentru că, dincolo de job este posibil să primească oferte de colaborare interesante. Trebuie să fie atent la ce semnează, pentru că uneori pot exista clauze ascunse, care îl dezavantajează şi îl fac vulnerabil.

Racii vor avea o lună plină de călătorii pe distanţe scurte, ceea ce la va aduce beneficii în plan personal, dar şi o vulnerabilitate legată de persoanele pe care le va cunoaşte în această perioadă. Sănătatea nativilor Rac va fi una bună, dar nu trebuie să se culce pe o ureche, este important să ducă o viaţă echilibrată, chiar dacă este perioada vacanţelor şi există tentaţia de a depăşi limitele. 

Horoscop august 2018: Leul

Nativul Leu va avea o lună în care nivelul de energie va fi la cote ridicate, dar şi excesele pe care le va face vor fi pe măsură. Leii se vor implica în tot felul de activităţi care le vor consuma timpul şi resursele fără să aibă nici un fel de beneficii, aşa că există riscul să încheie luna complet epuizaţi. Din punct de vedere financiar, Leul nu va avea o lună foarte bună, pentru că veniturile îi vor fi fluctuante şi trebuie să aibă mai multă grijă la cheltuieli, pentru a nu se trezi total descoperit la acest capitol.

La capitolul relaţii, Leii vor trece printr-o lună furtunoasă, cu despărţiri, reproşuri aruncate la supărare, dar care vor avea ca rezultat un început proaspăt şi fără balast sentimental, deci tot răul va fi spre bine. Sănătatea va fi la cote bune, deşi excesele ar putea să le dea puţin de furcă leilor.

Horoscop august 2018: Fecioara

Nativii Fecioară vor avea o lună în care nevoia de introspecţie va fi foarte mare şi vor tinde să se izoleze de restul lumii. Trebuie să nu exagereze totuşi şi să accepte că familia este cea care le vrea binele şi cu care se pot sfătui în orice moment. Din punct de vedere financiar fecioarele vor avea o lună liniştită, nu spectaculoasă în privinţa veniturilor, dar nici atât de rea încât să le pună bugetul la încercare.

Sănătatea nativilor Fecioară va fi puţin mai precară, aşa că nu strică să îşi facă un set de analize sau să meargă la medic pentru un consult de rutină, pentru că este mai bine să previi decât să tratezi. Relaţiile vor fi destul de afectate de nevoia de singurătate a Fecioarelor, dar este doar o perioadă, nu trebuie să îşi facă prea multe griji.

 

Horoscop august 2018: Balanţa

Nativii Balanţă vor avea o lună august în care vor socializa intens. Relaţiile cu prietenii sunt excelente, dar vor exista şi persoane care îi vor ajuta în relaţiile de muncă. Vor avea parte de propuneri irezistibile, legate de proiecte mari şi care le vor duce cariera pe o pantă ascendentă. Este recomandat totuşi ca Balanţele să fie precaute, pentru că, uneori lucrurile nu stau chiar atât de bine precum par.

Nativii Balanţă nu ar trebui să semneze acte în această perioadă, deoarece vor exista clauze care îi dezavantajează. Financiar o duc mai bine decât se aşteptau, aşa că vor profita de ocazie pentru a-şi lua câteva zile de concediu, iar sănătatea este la cote maxime, aşa că puţină odihnă nu va face altceva decât să le încarce bateriile pentru o lună care se va anunţa destul de agitată. 

Horoscop august 2018: Scorpionul

Pentru nativii Scorpion va fi o lună în care se vor remarca pe plan profesional, vor avea ocazia să lucreze cu persoane importante din domeniul lor de activitate şi li se vor recunoaşte meritele. Există posibilitatea să primească oferte de muncă interesante, sarcini şi responsabilităţi noi, ba chiar şi funcţii de conducere. În familie lucrurile nu vor sta chiar atât de bine, li se va reproşa că nu acordă suficient timp celor dragi, din cauza muncii. Scorpionii ar trebui să aibă mai multă grijă cu apropiaţii, pentru că există riscul unor rupturi iremediabile.

Sănătatea este punctul forte al Scorpionilor în luna august, aşa că vor avea şi multă energie şi chef de viaţă şi nimic din ce îşi propun nu va rămâne neterminat. Financiar nu o duc chiar rău, dar puţină precauţie nu strică, aşa că este de preferat ca nativii Scorpion să nu arunce banii pe lucruri care nu le sunt necesare.  

Horoscop august 2018: Săgetătorul

Săgetătorii vor avea parte de o lună plină de călătorii, ceea ce îi va face extrem de fericiţi, chiar dacă este vorba de business trip-uri, de cele mai multe ori. Luna aceasta nativii Săgetător vor fi cu gândul numai la vacanţă, aşa că le va fi din ce în ce mai greu să ducă la bun sfârşit sarcinile de serviciu, ceea ce le va aduce câteva neplăceri. Vor trece însă cu bine peste toate, călătoriile le vor încărca bateriile şi le vor aduce înapoi entuziasmul care îi caracterizează.  

Sănătatea este la limită, aşa că Săgetătorii trebuie să fie atenţi la excese luna aceasta, pentru că exagerările le pot face probleme şi le vor încurca planurile.  Financiar nu stau strălucit şi nici nu se anunţă îmbunătăţiri în august, dar optimismul lor incurabil îi ajută să treacă destul de uşor de perioadele de restrişte.

Horoscop august 2018: Capricornul

Capricornul va trece prin multe situaţii tensionate în această lună şi se va confrunta cu numeroase schimbări. Pe de altă parte, în primele zile ale lunii, nativul va lupta puţin în încercarea de a câştiga bani. Treptat, lucrurile se vor rezolva şi îşi va putea atinge toate obiectivele. Ba mai mult, există posibilitatea să îşi schimbe locul de muncă şi să obţină mai multe avantaje financiare.

La capitolul relaţii, Capricornul are şansa unui nou început. Dragostea e la un colţ distanţă. Parteneriatul va supravieţui dacă cel născut în Capricorn va da dovadă de mai multă toleranţă, îşi va face timp pentru cel de lângă el şi pentru povestea pe care o trăiesc.

Sănătatea necesită mai multă atenţie în august. Durerile articulare şi problemele abdominale îl pot face pe nativ să ajungă la medic în această lună.

Horoscop august 2018: Vărsătorul

Nativii din Vărsător au multe greutăţi de depăşit în această lună, mai ales că inima şi mintea par să se mişte în direcţii complet diferite. Vărsătorul trebuie să pună frâu exceselor, să încerce să stea cât mai departe de alcool şi de nopţi pierdute, să se concentreze mai mult pe sarcinile pe care le are de îndeplinit.  Astfel, toate aceste lucruri îl pot costa.

Se poate ca alesul să pună piciorul în prag, să spună ce îl nemulţumeşte şi să îl forţeze pe nativ să ia anumite decizii, situaţie care s-ar putea să nu îi fie tocmai pe plac. Cu alte cuvinte, se anunţă o lună plină de frământari, pare că a venit vremea bilanţului, pentru cel care se joacă cel mai mult cu viaţa, care uită să se implice, dar suferă când pierde.Toată această situaţie tensionată îi poate afecta nativului sistemul imunitar. De aceea, o schimbare în planul alimentar poate fi mai mult decât benefică.

Horoscop august 2018: Peştii

Peştii dau dovadă de o energie inimaginabilă, par de neoprit, atât la job, cât şi în relaţia pe care o trăiesc. Reuşesc să obţină tot ce îşi doresc, ba chiar să îşi împlinească şi dorinţele mai vechi. Mulţi dintre cei născuţi în această zodie şi-ar putea achiziţiona o locuinţă, un loc pe sufletul lor. Nativii nu întâmpină probleme nici la capitolul finanţe, dar trebuie să reducă din cheltuieli dacă îşi doresc să pună şi ceva bani deoparte.

Dragostea le dă târcoale celor singuri, dar şi celor implicaţi în relaţii stabile. Peştii pot descoperi că au sentimente pentru cineva din cercul lor de prieteni, dar nu este încă momentul să facă mărturisiri. E bine să aştepte momentul oportun.

Sursa: csid.ro