Horoscop august 2019. Zodiile care vor avea noroc la bani, DAU LOVITURA pe finalul verii

Se apropie luna august, iar astrololgii promit o perioadă de liniște, presărată cu evenimente pozitive. Oricum, cititorii în stele consideră că greul a trecut și că lunile rămase până la sfârșitul anului vor fi considerabil mai fericite, mai aducătoare de vești bune decât prima jumătate din 2019. Sunt patru zodii privilegiate de astre în august.

24 iul. 2019, 07:00

Rac

Luna următoare se anunță o perioadă extrem de fericită pentru nativii din Rac. Viața este dispusă să le ofere tot ce și-au visat. Este posibil să întâlnească marea iubire, să primească o sumă mare de bani, să fie promovați într-o funcție care le va permite să-și îmbunătățească situația financiară.

Berbec

După o perioadă destul de săracă în evenimente care să le readucă zâmbetul pe buze, persoanele născute în zodia Berbecului trebuie să știe că august va marca o cotitură în viața lor. Bani și succes sunt cele mai importante ingrediente ale lunii viitoare. În plan profesional situația se normalizează, proiectele începute vor fi duse la bun sfârșit, se vor contura oportunități noi, extrem de promițătoare.

Săgetător

În ultimul timp, norocul i-a cam evitat pe nativii din Săgetător. Dar necazurile și ghinioanele vor dispărea, nefericirea se va spulbera. Ceea ce nu a mers ieri, acum va funcționa. Sfatul astrologilor: nu zăboviți, deschideți o nouă pagină a vieții. Totul se va clarifica în august, în special în plan financiar.

Gemeni

Poate că unii nativi din Gemeni nu vor sesiza schimbările în bine care se vor produce, pentru că sunt deja mulțumiți de ceea ce se întâmplă în viața lor. Dar specialiștii susțin că, începând din august va fi și mai bine. Micile neînțelegeri din plan personal se vor rezolva. Banii nu vor mai constitui o problemă, iar perspectivele unor câștiguri și mai mari se vor consolida.