Horoscop august: bani, carieră, dragoste, sănătate. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!

01 aug. 2017, 09:06
Horoscop august: bani, carieră, dragoste, sănătate. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Dragoste
Luna august este una de o importanță majoră pentru tine din punct de vedere sentimental. Ai toate șansele să trăiești clipe de neuitat, indiferent dacă ești într-o relație sau te afli în căutarea marii iubiri. Astrele sunt de partea ta, iar nivelul atracției tale crește semnificativ. Profită de această perioadă benefică pentru viața ta amoroasă.

Bani
În această lună nu stai deloc rău cu banii. Este o perioadă în care te poți bucura de un succes major, o reușită în plan profesional sau în cel de afaceri care îți va aduce în mod sigur mai mulți bani. Ai acum oportunitatea de a te pune în valoare, de a-ți demonstra calitățile și abilitățile în fața superiorilor sau a colaboratorilor.

Cumpene
Din fericire, luna august se dovedește a fi una excelentă pentru tine. Nu ai parte de cumpene majore, iar totul merge ca pe roate atât în privința relațiilor amoroase, a banilior sau sănătății. August 2017 este o lună în care vei putea străluci la maximum, fără să ai parte de neplăceri care să-ți umbrească viața.

Sănătate
Ai un tonus foarte bun și debordezi de energie în luna august. Dar va trebui să gândești puțin în perspectivă și să-ți faci câteva analize de rutină, care să te asigure că sănătatea ta este la cote maxime. De asemenea, trebuie să ții sub control atent unele probleme de sănătate mai vechi sau unele slăbiciuni cu care te confrunți adesea. Le vei estompa semnificativ în acest fel.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dragoste
Această lună te va obliga să faci o introspecție și să te gândești la ceea ce ar trebui să schimbi în viața ta sentimentală. Ai parte de întâmplări care te pun pe gânduri și te fac să te întrebi dacă nu cumva este cazul să aduci unele schimbări în viața ta de cuplu sau în abordarea față de persoanele de sex opus. În orice caz, este o lună în care ai ceva de învățat. 

Bani
Se anunță o perioadă foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Ai multă energie pe care o investești în viața profesională, la locul de muncă, în afaceri sau chiar în unele investiții. Oricum ai alege să folosești acest exces de energie, în mod clar eforturile depuse vor da roade. Vei câștiga mai mulți bani și chiar ai șansa de a descoperi o oportunitate excelentă de a câștiga mai mult.

Cumpene
În plan personal te confrunți cu unele situații mai tulburi, pe care nu știi cum să le abordezi. Ești obișnuită să rezolvi totul simplu și eficient, fără prea multă dramă și fără exagerări. Cu toate acestea, nu reușești să găsești atât de repede pe cât ai vrea soluții la problemele tale personale, iar asta îți va da o stare neplăcută.

Sănătate
Nu te confrunți cu probleme de sănătate în luna august, dar nici nu poți spune că te simți excelent. Îți faci multe griji în ceea ce privește viața ta personală, iat asta te poate destabiliza. Nu ești obișnuită cu stările de instabilitate, neliniște și agitație, și din păcate ești nevoită să le trăiești. Toate acestea îți vor afecta liniștea interioară.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dragoste
Nu se anunță schimbări semnificative pentru tine în plan amoros pentru luna august. Relația cu persoana iubiă rămâne una stabilă, deși s-ar putea să fie presărată pe alocuri cu unlele neînțelegeri și mici conflicte. Dar tu și partenerul de viață vă comportați ca o echipă, fiind concentrați asupra unor scopuri comune pe care trebuie neapărat să le realizați. Dacă ești în căutarea unei perechi, ai șanse mari să o găsești luna aceasta.

Bani
Norocul este de partea ta din punct de vedere financiar în această ultimă lună de vară. Ai șansa de a primi mai mulți bani decât ai fi sperat. Nici viața profesional per ansamblu nu este sub aspecte negative. Deși trebuie să muncești mai mult pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile, reușești totuși să-ți pui talentul, abilitățile și inteligența în valoare.

Cumpene
Poți avea unele mici neplăceri legate de locuința ta sau alte proprietăți pe care le deții. Apar mici detalii pe care nu le-ai luat în seamă, dar care reușesc să-ți dea cumva planurile peste cap. Dacă este vorba de acte, semnarea unor documente sau realizatrea unor contracte, este posibil să te confrunți cu unele piedici.

Sănătate
Nu ai probleme majore de sănătate luna aceasta, dar riști totuși să te simți mai slăbită ca de obicei. Te poți confrunta cu stări de nervozitate și iritabilitate, care îți pot aduce neplăceri în viața de familie sau în relația cu colegii de muncă. Încearcă să reduci consumul de băuturi și alimente care accentuează aceste stări de agitație, așa cum sunt cafeaua sau sucurile care conțin cofeină.