HOROSCOP AUGUST MARIANA COJOCARU: O zodie simte fluturi în stomac, pentru altele bat clopote de despărţire

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Vești importante în luna august pentru mai multe zodii. Multe se îndrăgostesc, iar altele fac curățenie în casă. Iată cum arată perioada pentru fiecare semn zodiacal, după cum a fost prezentat de Mariana Cojocaru la Antena 1.

02 aug. 2018, 13:43
HOROSCOP AUGUST MARIANA COJOCARU: O zodie simte fluturi în stomac, pentru altele bat clopote de despărţire

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Berbec. Datorită faptului că eclipsa este în Leu, tot ce ține de iubire este foarte important. Patronul este Marte evident, cum este pe coada Dragonului sau pe karma negativă din Vărsător, mai este și retrograd, ne influențează foarte puternic. Pentru că readuce iubiri din trecut.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Taur. Sunt foarte puternic influențați de eclipsă pentru că pe axa aceasta de zodii fixe Taur-Scorpion-Vărsător-Leu , tot ce ține de spiritualitate, de căutare, de iubire, împlinire, Venus va intra în Balanță, Lilith în Vărsător, care dă foarte multă dorință de iubire.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Gemeni: Mercur este retrograd, deci avem cu de toate. Mercur retrograd spune că țoți doresc să își regăsească originile, locul copilăriei, să se reconecteze la ceea ce înseamnă vatra familiei, acolo unde s-au născut.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Rac: Sunt guvernați de Lună, cum este eclipsă de Lună, tot ce ține de partea emoțională, unii au avut insomnii, alții au avut tot felul de stări, au fost dați peste cap, alții s-au îndrăgostit.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Leu: De departe sunt influențați, a fost și Soarele și eclipsa de Lună sunt într-o perioadă în care se regăsesc într-o manieră foarte interesantă, fie cu iubirile din trecut, fie cu prieteni din trecut, partea aceasta karmică este mai mult decât interesantă pentru că Leul guvernează inima, guvernează iubirea, sunt foarte interesante relațiile pentru că acum se reunifică.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Fecioară: Au Mercur rertrograd, dar asta nu înseamnă că le înjumătățește norocul, dimpotrivă. Se regăsesc fie cu prieteni, fie cu parteneri, cu persoane cu care au mai lucrat și-și mai doresc să lucreze. O perioadă în care este bine să bați fierul cât e cald.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Balanță: Venus care intră pe 6-7 în domiciliu, în zona în care iubirea este cea mai importantă, vin într-o zonă în care doresc să creeze echilibru și armonie în viața lor. Pentru că Balanțele sunt într-o continuă căutare de echilibru și armonie. Nu suportă agresivitatea.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Scorpion: Sunt și ei susținuți de Jupiter, într-o poziție extrem de favorabilă, își doresc foarte mult să intre în profunzimea lucrurilor, să se înțeleagă și să se conecteze cu persoanele cele mai importante din viața lor.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Săgetător: Vor avea mult mai mult noroc din toamnă că Jupiter este în casa a XII-a, dar acolo spune de dorința lor de a-și regăsi fie colegi de muncă, fie de a se îndrăgosti de un coleg sau colegă de muncă.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Capricorn: Sunt afectați de aspectele acestea, trebuie să fie atenți la sănătate pentru că poate da tot felul de tulburări. Cei tineri se pot îndrăgosti de cineva, după ce trece Luna neagră o să vadă ei dacă merită sau nu relația.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Vărsător: Sunt și susținuți de aceste aspecte cu eclipsă și Marte retrograd, toate spiritele pozitive vor avea începând de acum o soartă nouă mult mai bună, iar alții care sunt în relații nepotrivite trebuie să se gândească că în astfel de perioade apar cutremure existențiale, iau decizii importante.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Pești: Sunt susținuți pe de o parte de Venus în zodia Balanței, deconectarea la ceea ce înseamnă spiritualitate, creștinism, tradiție.