Horoscop bani 2-8 decembrie 2019. Ce zodii cor cheltui peste buget în această săptămână. Favoritele astrelor

Horoscopul banilor în săptămâna 2-8 decembrie. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

01 dec. 2019, 09:46
Horoscop bani 2-8 decembrie 2019. Ce zodii cor cheltui peste buget în această săptămână. Favoritele astrelor

BERBEC

Este important ca în această lună să te ocupi mai atent de situația ta materială, pentru că nu o duci prea bine la acest capitol. Ai nevoie de mai multi bani în această perioadă, de aceea este necesar fie să îți schimbi serviciul, fie să îți iei un al doilea job. Cu toate că îți va fi greu, astrele te ajută să ieși învingătoare!

TAUR

Vei avea multe ocazii de a te perfecționa pe plan profesional în aceste zile, însă cele mai avantajoase vor fi acelea la care nu te aștepți deloc. Ca să ai cu adevărat succes în carieră, trebuie să te concentrezi pe evoluția ta, să înveți lucruri noi sau să te pregătești și în alte domenii de activitate, nicidecum grija ta principală nu ar trebuie să fie banii!

GEMENI

Munca în echipă este favorizată în această perioadă, fapt pentru care astrele te sfătuiesc să rămâi în relații bune cu cei din jurul tău. Colegii tăi au încredere în tine și în ideile tale și te vor urma în drumul tău spre succes. Câștigul va fi de ambele părți, pentru că dacă la mijloc este vorba despre mulți bani, atunci aceștia se vor împărți în mod egal părților implicate. 

RAC

Viitorul sună bine pentru tine în ceea ce privește banii. Începând din această săptămână ai șansa de a pune bazele unei afaceri sau unui proiect cu mari șanse de succes. Cel mai important lucru este să îți alegi anturajul corect, pentru că pot exista persoane care te vor face să îți irosești banii câștigați fără să realizezi. 

LEU

Concentrează-te mai mult pe carieră și mai puțin pe bani în aceste zile. Este foarte important să nu le lași impresia șefilor că scopul tău este doar financiar! Dacă nu ai un loc de muncă încă și ești în căutarea unuia, e posibil ca o persoană pe care nu o placi să îți fie de mare ajutor. 

FECIOARA

Săptămâna aceasta vei cheltui mai mulți bani decât ți-ai planificat, însă, din fericire, situația ta financiară nu este una atât de rea sau la limită ca alte dăți. Probabil cea mai mare parte a cheltuielilor nu va avea legătură cu casa, ci, mai degrabă, cu distracția!

Citeşte mai multe pe eva.ro