Horoscop bani 2022. Ce zodii vor avea tolba plină anul viitor. Cum se calculează „cifra avuţiei”

Horoscopul banilor pentru anul 2022. Racii vor avea un an fabulos, Scorpionii au parte de schimbări masive.

18 dec. 2021, 20:49
Horoscop bani 2022. Ce zodii vor avea tolba plină anul viitor. Cum se calculează „cifra avuţiei”

Horoscop bani 2022 Berbec: 

Banii vor veni din abundență în perioada 11 mai și 27 octombrie.

Taur: Standardele lor de viață sunt foarte ridicate. Aceștia învață în 2022 noi metode de a face bani.

Gemeni: Anul 2022 va fi anul schimbărilor de direcții. Între 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie au posibilitatea de a avea noi începuturi. Avansează în carieră sau își deschid o afacere.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici ştie ce zodii au noroc în dragoste anul viitor
Horoscop bani 2022 Rac: Racii se pregătesc pentru un an fabulos. Au muncit din greu, dar au și cheltuit. Din 11 mai și până în 27 octombrie au recunoaștere și bani. Aceștia se pot simți timizi și stingheri.

Leu: Dacă nu sunt mulțumiți de cât câștigă în prezent trebuie să facă o schimbare. Leii își iau o marjă de siguranță întotdeauna. Aceștia au de câștigat tot anul.

Fecioară: Saturn aduce abundență în zona carierei lor. În 2022 vor învăța ceea ce le trebuie cu adevărat. Luna martie poate aduce un angajament.

Balanță: Bunăstarea se dezvoltă timp de doi ani de zile. Atenție câți bani faceți și câți cheltuiți. Balanțele au toate șansele să ajungă la un loc de muncă foarte bine plătit.

Horoscop bani 2022 Scorpion: Se anunță un an cu schimbări masive. Între 11 mai și 27 octombrie vor avea oportunități fantastice de a face bani. Trebuie să fie mai selectivi.

Săgetător: O zodie triplu norocoasă, a ajuns planeta fericirii, frumuseții, a dragostei. Sursele tale de venit pot deveni neobișnuit de nebănuite. Plouă cu bani. Banii vin enorm de mulți.

Horoscop bani 2022 Capricorn: Anul viitor, zona de bani este prin munca inteligentă. Va trebui să învețe lucruri noi. Mai trebuie să te și distrezi.

Horoscop 2022. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa
Vărsător: Vărsătorii au niște reguli de stabilit în legătură cu banii. Intră în casa a doua a banilor chiar de la 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie. Anul acesta poate fi o fereastră perfectă dacă accepți noutatea în viața ta.

Horoscop bani 2022 Pești: Anul 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani. Peștii au noroc. Aceștia folosesc banii pentru nevoile uzuale, se anunță și o creștere de salariu.

Sursa: antena3.ro

Vezi ce noroc ai la bani după data nașterii! Numerologul Mihai Voropchievici explică modul de calcul

Ai noroc la bani? Dacă nu, află de la Mihai Voropchievici, cunoscutul specialist în astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție, cum se leagă problema financiară de data ta de naștere.

Mai precis de cifrele din ziua ta de naștere. Vezi în continuare cum se calculează „cifra avuției” și ce semnificație are în norocul sau ghinionul tău la bani, după cum ne „luminează” Mihai Voropchievici.

Starea financiară, ca să nu spunem „statutul” financiar, are o mare importanță pentru majoritatea dintre noi. Cei mai mulți semeni „aleargă”, la propriu și la figurat, o viață întreagă după bani, convinși fiind că, deși se spune că „banii n-aduc fericirea”, este indubitabil că numărul lor oferă măcar iluzia fericirii.

Această „cifră a avuției”, cifră a banilor, se calculează foarte simplu: adună cifrele din data ta de naștere și adaugă 1. De exemplu, dacă ești născut în data de 23 a oricărei luni din an, faci suma dintre 2 și 3, adică 2+3 și la rezultat, 5, mai pui 1 și ai aflat „cifra avuției”, adică 6.

Atenție, dacă suma cifrelor din data de naștere este mai mare de 10, mai aduni odată cifrele din acest număr și adaugi 1. Dacă ești născut pe 29, aduni 2+9 și-ți dă numărul 11, mai aduni odată cifrele din acest număr, adică 1+1, ajungi la 2, la care adaugi 1 și cifra „avuției” tale este 3.

Caz special: datele de 9, 18 și 27. După adunarea cifrelor și adăugarea lui 1, rezultatul este 10. Ei bine, se mai adună odată cifrele, 1+0=1, dar nu se mai pună încă odată acel 1 final, iar cifra banilor este 1.

Semnificația „cifrei avuției”, vezi ce bani îți aduce norocul din naștere
1 – cifra „lider”. Faci bani, dar nu faci avere. Și asta numai prin forțele proprii. Ești genul „inițiator”, ai curajul începutului în orice afacere, ai multe idei, câteodată chiar geniale. Cifra 1 înseamnă acțiune, este prima cifră (0 e… zero!), este „lider” din start.

2 – cifră „risipitoare”. Nu prea poți strânge bani, deși știi cum să faci bani, dar nu și cum să-i folosești. Ești amator de lux și ți-l oferi fără să te uiți la ce cheltuiești, ai tendința să dai și să iei tot timpul bani cu împrumut. Dacă nu ai pe cineva pragmatic lângă tine, vei fi mai mereu dator. 2 este una dintre cele mai păguboase cifre, vrea „să trăiască” pe picior mare, ai grijă, controlează-te, pe cât posibil, în permanență.

3 – cifră fantastic de benefică în plan financiar! Ești genial, mai bun decât cei cu cifra 1. Ai idei, pe care, dacă le aplici cu discernământ și pasiune, implicare totală, poți obține mare avere, dar, atenție, ești cam cheltuitor și, cel mai mare pericol care te așteaptă după orice colț este că ai prostul obicei de a da altora ideile tale profitabile!

4 – cifră modestă. Ghinion, o duci foarte greu cu banii. Nu-ți vin banii doriți decât prin multă, multă muncă. N-ai ce face, vei munci toată viața, dar și așa vei avea greutăți permanente în a-ți îmbunătăți statului financiar…

5 – încă o cifră benefică. Ai șansa să te naști într-o familie bogată. Iar dacă nu, oricum aptitudinile tale ieșite din comun te ajută să câștigi bani. Fii generos, că ai de unde, cu cât vei dărui mai mult, cu atât vei aduna mai mulți bani, pentru că se formează un ciclu „ce dai, aia primești”.

6 – cifră „muncitoare”. Te mulțumești cu puțin, vrei un serviciu stabil, care să-ți asigure un salariu, chiar dacă modest, pe toată perioada angajării, până la pensie. Vrei armonie, respect, dragoste, stabilitate și după ce ți-ai ales profesia, pui seriozitate, chiar pasiune la serviciu, îți vezi cu conștiinciozitate de treabă și ieși la pensie dintr-un singur loc de muncă, ești constant, fără fluctuații financiare.

7 – cifră „spectaculoasă”. Ești teribilist, nu te dai înapoi să calci strâmb pentru o îmbogățire rapidă. Ceri bani în stânga și în dreapta, ai idei, dar le amesteci tot timpul, n-ai răbdare să duci una la bun sfârșit. Ești receptiv, chiar influențabil, și ai tendința să „păcălești” permanent, pe oricine, nu-ți calculezi riscurile, numai din dorința de a avea mai mulți bani. Pe care rar ajungi să-i ai…

8 – cifra infinitului. Ești persoana extremelor, nu știi să păstrezi o linie de mijloc. Ești impetuos până la inconștiență. Nu faci niciun compromis, chiar dacă, la un moment dat, poate să-ți aducă un beneficiu, adică bani. „Nebunia” ta poate să-ți aducă niște câștiguri fabuloase, dar, în aceeași măsură, falimentul. Forțează-te să păstrezi un echilibru în decizii, altfel ești o… catastrofă! Financiară…

9 – cifră norocoasă. Nu știi să faci bani, dar ai mare noroc de bani. Dumnezeu te încearcă, dacă nu știi să-ți administrezi câștigurile, poți ajunge într-o situație neprevăzută, neplăcută, păguboasă financiar. Altfel, ești altruist, destinul tău este să ai bani, să găsești condițiile cele mai favorabile să faci bani, toată viața vei acționa în așa fel încât să nu-ți lipsească banii.

„Ne întrebăm de ce unii au bani și de ce alții nu au. Indiferent de toată teoria feng-shui, unii sunt născuți să fie bogați sau să aibă bani sau să știe să-i administreze. Iar alții sunt născuți ori să se mulțumească cu puțin ori cu această stare de sărăcie, cu multă muncă și totuși să fie săraci” – Mihai Voropchievici