Horoscop BANI si SUCCES 1 – 5 decembrie 2021. Plouă cu bani pentru aceste zodii. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

30 nov. 2021, 12:28
Horoscop BANI si SUCCES 1 – 5 decembrie 2021. Plouă cu bani pentru aceste zodii. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 1 – 5 decembrie 2021

. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI si SUCCES 1 – 5 decembrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai de facut niste plati pe care nu le-ai achitat la timp si acum s-au acumulat penalitati. Desi te nemultumeste total situatia, nu ai ce face. Este posibil sa apelezi chiar la cartea de credit. Dar ai grija sa nu uiti si de datoriile de aici.
Relatia Berbecului cu banii :

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop karmic 2022. Plouă cu bani şi veşti bune pentru zodiile de pământ. Ce se întâmplă cu semnele de apă, foc şi aer

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Fie ai de platit o datorie, fie cineva trebuie sa-ti returneze niste bani. Indiferent de situatie, trebuie sa o rezolvi. Nu poti lasa un cerc deschis. Verifica si daca nu cumva ai uitat sa platesti niste facturi.
Relatia Taurului cu banii :

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop 2022. Va fi ca o nebuloasă pentru zodii. Conjuncţia Jupiter-Neptun rămâne influentă până în 2035

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O saptamana cu multa activitate la capitolul cariera. Daca aspiri la o functie de conducere, acum este momentul sa actionezi. Tinteste sus si mergi inainte. Largeste-ti reteaua de prieteni si cunostinte, ca sa fii sigur ca ai sustinere.

Relatia Gemenilor cu banii :

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Horoscop BANI si SUCCES 1 – 5 decembrie 2021 RAC (21 iunie – 22 iulie)

Un proiect stagneaza si acest lucru te enerveaza la culme. Ti se pare ca cineva iti submineaza autoritatea si devii foarte nervos. Nu te da batut. Continua sa-ti faci planuri. Universul iti va arata ce ai de facut.
Relatia Racului cu banii :

Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Horoscop saptamanal BANI LEU (23 iulie – 23 august)

O saptamana agitata, cu multe incurcaturi. Totul pleaca de la neintelegerile generate de o lipsa a comunicarii. Este nevoie sa fii mai atent la anumite capitole. Se anunta niste calatorii de afaceri si este bine sa te asiguri ca te faci bine inteles.

Relatia Leului cu banii :

Leii sunt foarte buni la a-si face bugete ; atrag usor bani si stiu sa ii gestioneze. Ei vor economisi bani pana cand vor avea mai mult decat suficient ca sa isi cumpere tot, dar tot ce isi doresc. Acesta e un mare talent al Leilor care au gusturi rafinate si scumpe si adora sa faca cumparaturi. Leii sunt totodata si foarte buni sa munceasca mult si perseverent ca sa isi faca acesti bani si avanseaza usor in carierele lor. Au tendinta sa nu cumpere ce nu isi permit. Oricat de bogat ar fi un Leu, el tot va folosi discounturi, cupoane de reduceri si orice oportunitate apare de a salva orice suma.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro


loading...
Partenerii noștri