Horoscop BANI si SUCCES 10-15 ianuarie 2023: cine are de dat, cine are de luat. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 10-15 ianuarie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

09 ian. 2023, 23:34
Horoscop BANI si SUCCES 10-15 ianuarie 2023: cine are de dat, cine are de luat. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 10-15 ianuarie 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Nu renunta imediat ce lucrurile devin dificile. Planifica-ti obiectivele, lucreaza correct si vei fi recompensat. Totul este in mainile tale. Daca faci ce trebuie, meritele iti vor fi recunoscute, in cele din urma. Ai grija si la capitolul bani. Daca ai investit in ceva, ai putea observa cresteri ale veniturilor din acea sursa.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop rune. Runa RAIDO, a carului de război, aduce conflicte mari în această săptămână. Cum staţi cu belşugul de pe card

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Tine cont de sfaturile colegilor sau prietenilor apropiati. Te pot ajuta sa te dezvolti mai departe. Ai, insa, o problema. Ti-ai asumat prea multe responsabilitati si acum nu le mai poti face fata singur. Nu ezita sa le ceri ajutorul. La capitolul finante, fereste-te de cheltuieli prea mari. Trebuie sa-ti infranezi nevoia de a cheltui. Ai nevoie si de un fond de rezerva care sa-ti dea o senzatie de stabilitate si control.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Pot aparea tensiuni si iritatii din cauza intarzierilor si amanarilor repetate de la locul de munca. Nu iti revarsa furia asupra colegilor. Planetele fac ca lucrurile sa para mai grave decat sunt in realitate si ai putea ajunge sa exagerezi. Controleaza-ti impulsurile si totul va fi in regula.

Horoscop karmic 9-15 ianuarie 2023. Cumpene mari pentru toate zodiile înainte de Blue Monday

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.