Horoscop BANI și SUCCES, 10-16 ianuarie 2022. Probleme financiare mari pentru acești nativi! Gemenii primesc recompense

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 10-16 ianuarie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

11 ian. 2022, 13:18
Horoscop BANI și SUCCES, 10-16 ianuarie 2022. Probleme financiare mari pentru acești nativi! Gemenii primesc recompense

Află ce te așteaptă în această săptămână când vine vorba de bani și succes pe plan profesional.

Horoscop BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Pot aparea intarzieri si amanari la locul de munca si asta te irita si te supari. Asigura-te ca gestionezi aceste eventuale situatii cu calm. Trebuie sa faci fata obligatiilor financiare pentru totdeauna. La capitolul finante pot aparea oportunitati pe care ar trebui sa le speculezi.

Cum se înțeleg nativii Berbec cu banii

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Tine-ti ochii si urechile deschise pentru a face fata problemelor viitoare la locul de munca. Cu o planificare corecta si o munca minutioasa, vei reusi sa te ocupi eficient de orice. O problema neasteptata poate aparea la birou, dar e ceva temporar care n-ar trebui sa te ingrijoreze prea mult. La capitolul finante, ar trebui sa amani planurile mari care consuma multe resurse.

Relatia Taurului cu banii

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Volumul urias de munca si multe responsabilitati iti vor epuiza energia, dar in cele din urma vor veni si recompsensele pe care le-ai asteptat. Fii sincer si onest in legatura cu tranzactiile si colaborarile tale cu persoanele in varsta. Eforturile tale vor fi recompensate atat timp cat joci corect.

Relatia Gemenilor cu banii

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.