Horoscop BANI si SUCCES 14-19 martie 2023. Belşug în casa banilor, covor de trifoi cu patru foi pentru două zodii!

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona

14 mart. 2023, 07:00
Horoscop BANI si SUCCES 14-19 martie 2023. Belşug în casa banilor, covor de trifoi cu patru foi pentru două zodii!

Horoscop BANI si SUCCES 14-19 martie 2023. Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. . Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Apar cateva obstacole in viata profesionala, insa cu rabdare le poti depasi. Nu te concentra pe probleme, ci pe rezolvarea lor. Vei avea mult mai multa claritate si vei putea sa gasesti solutii. Atentie mare si la cheltuieli. Cu ochii pe venituri, s-ar putea sa pierzi din vedere cat cheltui si sa depasesti bugetul. Nu intra in datorii.

Horoscop primăvară 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Maestrul runelor anunţă zodiile cu mulţi „ghiocei” în cont

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Pune-ti in valoare flexibilitatea si diplomatia si vei reusi sa iesi din situatii complicate. Nu este exlcus sa incepi ceva cursuri de dezvoltare profesionala care sa-ti aduca un job mai bun sau care sa te ajute sa pornesti o activitate pe cont propriu. Chiar daca vin castiguri mari, fii rezervat cu cheltuielile. Ai nevoie de cateva economii, in caz ca vin vremuri mai grele.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Camelia Pătrăşcanu: Conjuncția Marte-Saturn aduce zgârcenie pentru români

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Apar noi oportunitati in calea ta, totul este sa profiti de ele. Fii deschis, chiar daca mintea iti poate pune piedici. Analizeaza tot ce vine, chiar daca pare nebunesc. Spre finalul saptapamanii pot aparea cateva castiguri suplimentare.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.