Horoscop BANI si SUCCES 18-23 ianuarie 2022. Ce zodii sunt norocoase. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 18-23 ianuarie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

18 ian. 2022, 00:51
Horoscop BANI si SUCCES 18-23 ianuarie 2022. Ce zodii sunt norocoase. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 18-23 ianuarie 2022.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Te bucuri de aprecierea si sustinerea intregii familii, iar acest lucru iti da aripi. Iti vin idei care vor contribui din plin la marirea veniturilor familiei. Nu este exclus sa iei o decizie radicala in ceea ce priveste locul de munca.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscopul banilor 2022. Ce zodii aruncă în acest an cu banii în stânga şi-n dreapta
Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Universul iti trimite energia schimbarii. Vei fi surprins de cat de multe lucruri se pot intampla. Asteapta-te la o comunicare mai buna, ce iti va permite sa castigi mai mult. Fie negociezi un salariu mai mare, fie inchei o afacere profitabila pe cont propriu.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop 2022 cu Pavel Globa: Trei zodii lovite de ghinion, trei zodii aflate sub stea norocoasă în acest an
Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Esti pregatit de schimbare. Explorezi fiecare aspect al vietii tale, de la latura fizica si emotionala, la cea spirituala. Este imperativ sa nu te impotrivesti valului. Mergi cu el. Desi banii nu vor veni din prima. Vei vedea rezultatele mai tarziu. Este nevoie doar de putina rabdare.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri