Horoscop BANI si SUCCES 2-8 ianuarie 2023. Ce zodii au portofelul plin la început de an. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 2-8 ianuarie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

03 ian. 2023, 06:46
Horoscop BANI si SUCCES 2-8 ianuarie 2023. Ce zodii au portofelul plin la început de an. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 2-8 ianuarie 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana cu multe provocari. Focusul este pe ceea ce trebuie sa spui ca sa iti iasa proiectele. Banii vor veni. Numai ca trebuie sa ai ma multa rabdare. Sa nu te lasi coplesit de frici si emotii negative.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Te pregatesti de lansarea unui proiect nou. Desi investitiile sunt destul de mari, rezultatele le pot acoperi si chiar depasi. Universul te poate ghida in a gasi solutiile de care ai nevoie. Mai e un singur pas pana la bunastarea la care visezi.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”
Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Esti inconjurat de oameni care doresc sa ai succes si te ajuta. In plus, ai si noroc mult. Cu toate acestea, ar trebui sa fii si putin precaut. Chiar daca pari favorizat de astre, nu risca prea mult.

Horoscop bani 2023. Cum stai cu finanţele şi datoriile în 2023. An greu, belşug şi prosperitate doar pentru câteva zodii
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.