Horoscop BANI si SUCCES 20-26 februarie 2023. Saptamana cu cadouri scumpe. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 20-26 februarie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

21 feb. 2023, 13:28
Horoscop BANI si SUCCES 20-26 februarie 2023. Saptamana cu cadouri scumpe. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 20-26 februarie 2023.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana tensionata care poate da peste cap cheltuielile casei. Este neaparat necesar sa faci o lista a tuturor datoriilor si realizarea unui plan de reesalonare a lor. Atentie mare la utilizarea cardului de credit.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Zodiile care vor avea parte de cheltuieli neprevăzute în perioada următoare. Ar fi bine să aibă grijă la economiile lor

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Nu e cea mai armonioasa saptamana din viata ta. Pot aparea cateva conflicte in cuplu pornind de la bani. Chiar daca esti tentat sa stai peste program pentru a castiga mai multi bani, atentie sa nu iti neglijezi partenerul.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Citește și: Horoscop special. Zodiile norocoase ale săptămânii. Cine atrage banii ca un magnet

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Datorii, datorii, datorii. Nu le ignora. Cu cat amani mai mult plata lor, cu atat mai greu iti va fi sa le gestionezi. Cere sfatul cuiva care se pricepe si vezi ce solutii se gasesc pentru a nu fi coplesit de penalitati.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.