Horoscop BANI si SUCCES 21-26 martie 2023. Ce zodie întoarce banii cu lopata toată săptămâna!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 20-26 martie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

21 mart. 2023, 12:27
Horoscop BANI si SUCCES 21-26 martie 2023. Ce zodie întoarce banii cu lopata toată săptămâna!

Horoscop BANI si SUCCES 21-26 martie 2023.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Daca pui pasiune in ceea ce faci, Universul iti va recompensa eforturile. Amana lucrurile pentru care nu ai tragere de inima si trebuie sa le faci din obligatie. Nu iti vor iesi asa cum iti doresti. Iar daca, totusi, esti fortat de imprejurari sa faci ceva ce nu-ti place, incearca sa-ti schimbi atitudinea si sa imprimi o vibratie pozitiva actiunii. Vei vedea imediat rezultatele.

Horoscop primăvară. Cinci zodii care au norocul vieții în următoarele 3 luni. Va fi cea mai bună perioadă din an pentru ele
Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Multa actiune in casa banilor din zodia ta. Nu este exclus sa pornesti o afacere pe cont propriu si sa faci invitatii potentialilor clienti. Sansele unor castiguri materiale insemnate sunt foarte mari. Succes!

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici dezvăluie singurul mod în care nativii mai puţin norocoşi pot sparge ghinionul

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai nevoie de mai multa concentrare la locul de munca. Fii atent la pasii care urmeaza pentru ca nu este exclusa o avansare sau o marire de salariu. Nu face lucrurile doar ca sa fie facute si implica-te activ in meseria ta. Vei vedea rezultatele cat de curand.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.