Horoscop BANI si SUCCES 21-26 septembrie 2021. Ocazii mari sa-ti umpli conturile

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 20-26 septembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

21 sept. 2021, 13:33
Horoscop BANI si SUCCES 21-26 septembrie 2021. Ocazii mari sa-ti umpli conturile

Horoscop BANI si SUCCES 21-26 septembrie 2021

.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI si SUCCES 21-26 septembrie 2021. BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O perioada de expansiune in care trebuie sa profiti la maximum de oportunitatile care iti apar. Energia ta este magnetica si atrage oamenii de care ai nevoie. Sedinte, telefoane, mailuri… Colaborari fructuoase pot aparea in aceasta saptamana.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Faci foarte bine fata obligatiilor profesionale, iar lucrurile se schimba in bine. Examineaza ofertele primite deoarece unele dintre ele s-ar putea fi benefice. Finantele nu sunt, insa, satisfacatoare. Asta si din cauza tendintei de a cheltui excesiv. Fii mai disciplinat cand vine vorba de bani si vei vedea ca situatia se va imbunati.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 septembrie 2021. Ce zodii stau pe o pojghiţă subţire de gheaţă
Horoscop BANI si SUCCES 21-26 septembrie 2021. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Cariera ta necesita  mai multa atentie. Ai grija sa-ti sincronizezi perfect programul de munca si cu cel de odihna, astfel incat sa nu sfarsesti epuizat fara sa fi reusit nimic. Esti creative si puternic, dar nu incerca sa-ti fortezi limitele. Atentie la capitolul bani, pentru a nu cheltui mai mult decat este cazul. Cat ai fi de optimist, tot trebuie sa ai o rezerva de bani.

Horoscop octombrie 2021. Se anunta rasturnari de situatii, toate zodiile sunt afectate
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...