Horoscop BANI si SUCCES 22-27 noiembrie 2022. Zodia care primeşte veşti bune!

Saptamana aceasta ai alaturi prieteni apropiati, mentori, partener pentru informatii financiare si suport.

22 nov. 2022, 07:35
Horoscop BANI si SUCCES 22-27 noiembrie 2022. Zodia care primeşte veşti bune!

Horoscop BANI si SUCCES 22-27 noiembrie 2022.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

5 zodii care vor avea noroc la bani în 2023. Ce nativi dau lovitura, din punct de vedere financiar, anul următor
Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Ai sansa sa iti faci locul de munca un loc mult mai dragut de a fi in el pentru cele opt ore sau mai mult pe zi cat petreci acolo. Munca iti atrage atentia potrivita, ceea ce te pune in lista pentru a primi pachete de compensare mai atractive. Efortul tau devine avantaj pentru tine. Nu e moment mai potrivit sa ai creantele sub control decat acum.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Saptamana aceasta ai alaturi prieteni apropiati, mentori, partener pentru informatii financiare si suport. Poate fi atat de simplu precum o idee de business lansata peste masa de la micul dejun sau un sfat despre un plan complicat de business. In oricare mod, te indrepti spre un timp nou de noroc si creativitate. Nu esti singur in ceea ce faci acum. Toti ochii sunt pe tine si oamenii iti vad viitorul succes.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop BANI şi succes GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Sectorul casei tale trece sub control saptamana aceasta. Desi energia plasata aici este destul de blanda si favorabila, tot este nevoie sa te uiti la cat de mult cheltui pentru sectorul acasa in fiecare luna. Daca necesita ajustari, acum este momentul sa o faci, nu cand esti cu arma la tampla. Sunt tot felul de vesti bune la job. O situatie mai buna te asteapta daca esti destul de rabdator sa o lasi sa se intample.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.