Horoscop BANI si SUCCES 23-28 mai 2023. Se deschid porţile norocului pentru multe zodii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 23-28 mai 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

23 mai 2023, 06:47
Horoscop BANI si SUCCES 23-28 mai 2023. Se deschid porţile norocului pentru multe zodii
Horoscop 17 aprilie 2023. Zodia care face bani în a doua zi de Paşte. Un câştig financiar neaşteptat schimbă total cursul zilei

Horoscop BANI si SUCCES 23-28 mai 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Noi contacte si intalniri iti vor oferi perspectiva unei cariere stralucite. Asteapta-te la surprize placute spre finalul saptamanii. Colegii te pot ajuta sa rezolvi cateva probleme si sa-ti pregatesti calea spre succes. La capitolul bani, lucrurile nu sunt stabile, iar acest lucru te streseaza. Fii prudent si controleaza-ti cheltuielile. Asa vei economisi banii fie pentru investitii, fie pentru a-ti plati datoriile.

Horoscop karmic 22-28 mai 2023. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Saptamana aceasta primesti vesti si bune si mai putin bune despre viata ta financiara. Daca ai fost autentic cu obiectivele tale si ai tinut de buget, astrele iti aduc oportunitati sa faci bani acum. Daca ai cheltuit mai mult decat este cazul, se va reflecta in anumite schimbari neasteptate in sectorul carierei care te duc in situatia ca banii pe care te bazai sa platesti facturile curente, e posibil sa nu mai fie acolo sau sa nu fie suficienti. Economisind pentru viitor – iata o lectie buna de retinut pentru aceasta saptamana.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Este o saptamana de contradictii pentru tine. Aspectele astrologice te incurajeaza sa fii acum mai plin de incredere in tine si sa te prezinti astfel lumii. Pe masura ce indoielile iti dispar, te poti concentra pe ce conteaza cu adevarat. Investind in familie, in iubire si in copii nu este asa de rau decat daca exagerezi si iesi total din preocuparea de a face si bani din munca ta. Daca te tii de un buget, iti arati cat de mult iti pasa. De tine, de munca ta, de banii tai.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.