Horoscop BANI si SUCCES 24-29 NOIEMBRIE 2020. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 23-29 noiembrie 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

24 nov. 2020, 00:50
Horoscop BANI si SUCCES 24-29 NOIEMBRIE 2020. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 24-29 NOIEMBRIE 2020. Intreaga saptamana este marcata de Eclipsa de Luna plina in Gemeni de saptamana viitoare. Nu a mai fost un astfel de eveniment de-acum 8 ani.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.
Horoscop BANI si SUCCES BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Apar cateva cheltuieli neprevazute si ajungi sa crezi ca esti urmarit de ghinion la bani. Iti vine sa nu mai iesi din casa ca sa nu mai dai bani pe ceva. Totusi, incearca sa fii mai responsabil in ceea ce priveste veniturile tale. Doar de tine depinde sa castigi mai mult.

Horoscopul anului 2021. Noul an vine cu vești mari pentru zodii

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O saptamana cu multa cerere si oferta. Desi esti incantat, trebuie sa iei deciziile rapid si ti-e frica sa nu gresesti. Ai incredere in tine si actioneaza. Totusi, atentie mare sa nu te epuizezi! Din cand in cand ia o pauza.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop BANI si SUCCES GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O saptamana care poate aduce tensiuni la capitolul finante. Poate ca este timpul sa ai mai multa incredere in tine si sa actionezi pe cont propriu. Poti fi orice vrei. Trebuie doar sa ai curaj.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.