Horoscop BANI şi SUCCES 27 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Apar provocări la locul de muncă. Influenţe în casa banilor!

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona.

27 dec. 2022, 11:19
Horoscop BANI şi SUCCES 27 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Apar provocări la locul de muncă. Influenţe în casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 27 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Iata horoscopul financiar si tendintele spre succes pe saptamana 27 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Apare o provocare la locul de munca, ceea ce va destabiliza inclusiv viata de familie. Incearca sa iei lucrurile unul cate unul si sa treci la urmatorul doar dupa ce te asiguri ca precedentul este finalizat complet. Nu lasa in urma „ramasite” care te pot epuiza energetic. Ai capacitatea sa depasesti momentul si sa vina si bani frumosi in urma actiunilor de acum.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Zodiile care vor deborda de fericire în 2023. Următoarele luni vor fi de poveste pentru acestea

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai unda verde pentru niste proiecte la care lucrezi de ceva vreme. Daca vrei sa castigi mai multi bani, acum este momentul sa te implici mai mult. Chiar daca acest lucru presupune sa-ti schimbi domeniul de activitate. Nu lasa pe altii sa-ti puna piedici sau sa te intoarca din drum. Fa ce trebuie sa faci. Universul te va sprijini!

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Al patrulea Mercur retrograd. 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023. De ce să ne ferim? Sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O perioada in care apar oportunitati de a face bani. Noteaza-ti toate ideile care iti vin. Apoi analizeaza-le si vezi pe care ai putea sa le pui in practica. Nu te lasa coplesi de eventualele obstacole. Cu cat vei lucra mai mult in directia potrivita, cu atat mai usor iti va fi.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.