Horoscop BANI si SUCCES 28 martie – 2 aprilie 2023. Cine întoarce bani cu lopata până la finalul săptămânii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 27 martie – 2 aprilie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

28 mart. 2023, 06:31
Horoscop BANI si SUCCES 28 martie – 2 aprilie 2023. Cine întoarce bani cu lopata până la finalul săptămânii

Horoscop BANI si SUCCES 28 martie – 2 aprilie 2023.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Cheia succesului in aceasta saptamana este cooperarea. Universul iti aduce cateva provocari carora nu le poti face fata de unul singur. Socializeaza mai mult, discuta mai mult cu clientii sau colegii. Vei vedea rezultatele cat de curand.

Horoscop Neti Sandu aprilie 2023: Ce zodie este prima la catalog în a doua lună de primăvară

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O saptamana energica in care ai sanse mari sa faci bani. Si daca tot castigi mai multi, fa-ti un plan serios de plata a datoriilor acumulate. Lucrurile se vor indrepta simtitor daca esti organizat.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Cristina Demetrescu, horoscop APRILIE 2023. Luna neagră aduce nenorociri! Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O saptamana excelenta sa-ti pui la punct finantele. Dupa instabilitatea din ultima vreme, e nevoie de un plan de reabilitare. Fa-ti un buget serios pentru venituri si cheltuieli si vei vedea pe unde se „scurg” banii. Cu putina rabdare se poate pune totul la punct.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.