Horoscop BANI şi SUCCES, 30 martie – 5 aprilie 2020. Cum stăm cu banii în săptămâna conjuncţiei dintre Jupiter şi Pluto în Capricorn

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 30 martie – 5 aprilie 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Dar de departe cea mai mare veste a saptamanii este conjunctia dintre Jupiter si Pluto in Capricorn. Ea va avea loc de 3 ori in acest an iar prima data are loc duminica 5 martie. Acesta este un eveniment masiv al Cosmosului.

30 mart. 2020, 19:42
Horoscop BANI şi SUCCES, 30 martie – 5 aprilie 2020. Cum stăm cu banii în săptămâna conjuncţiei dintre Jupiter şi Pluto în Capricorn

Ultima data cand cele doua au fost in aceasta formula astrala a fost pe la mijlocul anilor ’50 si conjunctia lor a fost precursoarea societatii moderne vestice. Atunci a avut loc in Leu, insa acum este in maturul Capricorn care este realistul zodiacului. Putere, responsabilitate, bani si supravietuire sunt temele cheie acum, mai ales in conjunctura mondiala actuala. Nevoile de baza trec mai intai…si este abia inceputul. Aceasta noua abordare a moralitatii felului in care traim este doar inceputul.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Este nevoie de putin mai multa responsabilitate din partea ta. Nu poti da vina pe altii cand tu nu ai controlul asupra propriilor cheltuieli. Esti sigur ca nu platesti servicii inutile? Esti sigur ca nu-ti arunci banii pe fereastra achizitionand lucruri de care nu ai nevoie? Scrie pe hartie unde s-au dus banii tai in ultimele saptamani si vei vedea realitatea.

Relatia Berbecului cu banii: Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ai noi viziuni asupra ceea ce se intampla. Un prieten iti spune punctul sau de vedere si ai o perspectiva proaspata asupra realitatii. Gratie lui, s-ar putea sa impresionezi superiorii. Daca iese ceea ce-ti propui, vor veni banii.

Relatia Taurului cu banii: Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai tot cautat parteneri externi pentru planurile tale de afaceri, dar niciodata nu ai privit in interiorul grupului din care faci parte. Esti singur ca nimeni din cercul tau de apropiati nu are aceleasi ganduri marete ca si tine? Verifica si s-ar putea sa-ti gasesti aliatii chiar mai aproape decat credeai.

Relatia Gemenilor cu banii: In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...